|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
ocigledno je da si ti tu nesto zabrljao..oko setovanja, ili sta vec.
Zasto ne nadjes nekoga i platis mu nesto da ti lepo sredi kompjute? Lepo ti instalira sve kako treba i podesi...samo gubis vreme i smaras narod ovde, a iz postova se vidi da neke elementarne stvari neznas i ne kapiras,
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Bas si bezveze gospodine svestrani.Posto ti je sve strano nemoj da odlucujes u tudje ime da li sam ja nekome tezak i naporan i da li smaram.Ako je nekome dosadno to sto sam napisao postoji lagan i totalno jednostavan nacin da sve to iscoolira.Ako ne razumijem elementarne stvari, to je potpuno OK,svi vide da sam junior a ti Very Important Person mogao bi se i ponasati u skladu sa svojim statusom i postovanjem koje zbog svojeg znanja i iskustva uzivas na ovom forumu a ne da trcis tu kao neka cangrizava baba koja nema sta pametnije da radi nego da samo gundja za nekim ko je na nekom pocetku a kome ce najmanje pomoci tvoji osioni i sarkasticni komentari.Pokazi malo vise postovanja na svakoj ljudskoj osnovi i ne ponasaj se kao daje ovo tvoj privatni forum. Veliki pozdrav za tebe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Superoperater
|
![]()
Nexus 2,Firebird Gladiator, NI Massive, moze i Sylenth, Rob Papen synth pluginovi (Blue, Predator)...
Prva dva su mi favoriti! Eto, sorry za zakasneli odgovor ![]()
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Jel zna neko razlog zasto je Terratec EWX manje popularnija karta od Audiophile 2496, iako koriste isti cip i imaju bukvalno 95% stvari zajednickih? Jel se radi samo o dostupnosti kartica ili nesto trece..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
banned
|
![]()
Drajveri, firma koja se vise ne bavi profesionalnim audiom, a i dostupnost. Jos uzmi da sa audiophilom mozes koristiti i pro tools, i eto jednacine. Generalno, teratekove sprave su solidne, ali nisu ni po cemu posebne.
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Da, nisam ni mislio da je posebna, vec da je maltene identicna sa Audiophile 2496..a mnogo se manje zna o njoj..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dve zvucne na jednom PC?! | ifes | Computer Hardware | 10 | 05-01-2010 10:20 PM |
Kako da proverim ispravnost zvucne karte | Mogli | Computer Hardware | 10 | 31-05-2009 12:51 PM |
Ko se razume u zvucne??? | Riccolo | Computer Hardware | 4 | 20-01-2009 02:48 PM |
echo pc zvucne karte | liman021 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 01-12-2008 11:28 PM |
Pomoc oko izbora zvucne karte | Aconius | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 23-10-2007 12:24 AM |