|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam taj konverter imao pre 20 god, mogu ti reci da je i dan danas za mene najbolji konverter sada za sitne pare (JA SAM GA PLATIO KADA JE IZASAO 1300 MARAKA), i za studio i live svirku (lak za koriscenje sa svim opcijama koje su potrebne za bubnjare), mozes ga koristiti uz bilo koji modul koji odaberes po sopstvenom ukusu i budzetu npr. Alesis HR-16 (120-140e), Alesis HR-18 (270e), Boss DR-3-670-880 (180e-300e-430e koje posedujem i probao), mozes kupiti i alesis d-4 samo da bude u potpuno ispravnom stanju (crkava displej) za nekih 100e samo njemu ne treba konverter posto vec ima u sebi, kao i svi moduli nove generacije pocev od Rolanda Yamaha...itd, ali tebi treba neka ritam masina, kao sto sam ti naveo gore, jer bilo koji modul bubnjarski da uzmes PM-16 ce ti biti visak, posto moduli vec imaju konverter u sebi !!! Poz.... !!!!!!
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupujem M-Audio Fast Track Pro - 4 x 4 Mobile USB Audio/MIDI Interface with Preamps | alexcarina | Kupujem/trazim | 0 | 31-01-2010 03:12 PM |
Nova MAudio firewire klavijatura-audio/midi interface-Ozonic | milos | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 19-11-2004 07:02 PM |