|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Imam, prestani da lupetas!
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
Kakvo je pitanje postavio, takave je i odgovore dobio...
To ti ne daje za pravo da guras nos u tudje postove. Malo kulture ne smeta... Sira, taj ton metronoma bi trebao biti C, probaj sa uskim usekom na nekoj od ovih frekvencija: 1046, 2093, 4186, 8371 Hz. Bilo bi dobro da okacis taj primer da ga cujem, mozda uopste ne smeta? A mozda se moze odseci ili jednostavno utisati samo taj deo wava? Uvek se moze uraditi, ali ne vredi pisati napamet... Last edited by google; 13-07-2010 at 03:36 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
aman! umesto da jurish po netu gde se sve nalazi C, mogao bi da ukljuchish mozak i da razmislish.. osnovne teorije fizike?
http://en.wikipedia.org/wiki/Sound http://en.wikipedia.org/wiki/Doppler_effect http://en.wikipedia.org/wiki/Reverberation kreni od toga... @sira: poslushaj prvi bockijev predlog i javi utiske. ako nishta drugo, i ako je jako spora svirka, mozesh da probash da iseckash te delice gde udara kliker, pa da uzmesh parche sa leve i sa desne strane trake pa da lepish preko ali da crossfadeujesh msilim, to je poslednje shto mi pada na pamet.. to mozesh da uradish sa svim trakama od jednom, i ostalo po potrebi nameshtaj.. ako imash padove i neke spore delove, ne bi trebalo da bude problem ako je previshe komplikovano, batali to.. niko nece primetiti.. ja sam u par svojih stvari imao metronom pa ga niko nije izvalio.. ili ga zamaskiraj sa nekim pozadinskim zvucima.. shta znam |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
moze li neki od paketa za restauraciju, neki declicker.... waves, ozone...?
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Pregledavao sam snimku i ne mogu da vjerujem, da je to baš na mojoj gitari, zar sam toliko gluv da mi je toliko pobjego metronom u mikrofon
![]() A probat ću se igrat, a ako ne uspijem, snimit ću opet dionicu i gotovo. Hvala na savjetima, mogu stavit na net ta dva kanala, ako ne uspijem pročistit, inaće se ne čuje jer ga pokriju bubnjevi, ali uvod pjesme je sama gitara i tu se fino čuje, možda da ga maskiram fusem ![]() Last edited by sira; 14-07-2010 at 12:04 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]()
To mi sluzi za druge potrebe...
Ja bih najverovatnije ostavio taj kanal takav kakav jeste, ili bih maskirao taj zvuk gde smeta, ili bih odvukao paznju slusaoca na nesto drugo... Ali sira hoce to sto je pitao (da ne ulazim u to koliko pitanje ima smisla), pa sam odgovorio. To je najbrzi i najbolji nacin. To si trebao uraditi odmah. Last edited by google; 14-07-2010 at 11:20 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Dok smo te savetovali, mogao si to do sada tri puta da snimis i zaboravis sve muke oko maskiranja metronoma.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
VIP Member
|
![]()
Izotope RX, spectral repair.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Dejo care
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako dobiti ovakav zvuk?? | Domestos | Audio Software | 7 | 04-05-2010 02:52 PM |
Kako oziveti zvuk soft synth-a | AleksandarK | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 71 | 03-04-2010 03:21 PM |
pomozite da smislim kako napraviti ovaj zvuk | InsaneEyes | Produkcija Elektronske Muzike | 9 | 12-12-2009 02:36 PM |
Kako da postignem ovaj zvuk? (Jarre) | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 17 | 01-10-2007 01:19 PM |
Kako snimiti zvuk sa izlaza kartice u komp.? | splatch | Audio Software | 2 | 25-09-2005 11:17 AM |