|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#181 |
Member
|
![]()
Mene jo? dodatno muči i kosina
![]() LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
VIP Member
|
![]()
Ovo su nacrti mog supruga, koje je onda stolar sredio. Nemoj obraćati pa?nju na dimenzije, većina nije točna.
Ovo je bilo jedno od prvih skica. Ali da sku?i? ?to dr?i monitore. Dakle, sprijeda i bokocrt, pa će? sku?iti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
VIP Member
|
![]()
Ti naravno mo?e? i puno ni?i stol. Moj je vi?i radi ladice sa klavijaturom.
Evo jo? i tlocrt. Last edited by ANITA; 10-07-2010 at 06:32 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Member
|
![]()
Tnx za nacrte.
Ovo je sličan princip. ?to je između metalne noge i poda? LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#186 |
Member
|
![]()
Da sad sam potra?io u članku, naveli su da je QuikLok ali bez oznaka.
Btw to je novi studio bubnjara Neil Younga Chad Cromwell-a a sagrađen na temeljima starog kojeg je poru?ila neka nevera. Modern drummer July 2010. No i dalje pretpostavljam da ne?to ubla?uje vibracije prema podu. ( gumene noge? ) LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Samo ?to na kraju ni nije metalna noga nego četverostruka drvena. Promjenili smo koncepciju kad sam vidjela tamo takvu nogu od 4 daske, deblju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 11-07-2010 at 10:06 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Member
|
![]() Quote:
Planira? li onda pod monitore ne?to staviti? Moj stol ima neke gumeno-plastične noge, a pod monitore sam stavio neki tepison tanki ( zbog kosine ?tedim na visini ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
VIP Member
|
![]()
Kad stavim stol, planiramo mjeriti zvuk u sobi, pa ćemo onda procjeniti gdje je problem i kako ga rje?iti. Ako ga nema, nema potrebe da stavljam ne?to ispod. Stol će biti urnebesno te?ak, tako da stvarno sumnjam da će biti kakvih vibracija, ali nikad se ne zna, tako da ... vidjet ćemo kad dođe.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za?to ne monitore na stol? | ANITA | Dizajn i konstrukcija studija | 13 | 17-07-2007 06:05 PM |