|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#8 |
|
Banned
|
hahah...evo ja imam, al isto pitam šta znam...pojačavaš - smanjuješ...zvuk izlazi i odlazi Nemam sa čim da ga uporedim da bih znao da ti kažem...inače, ovaj je izvrsnom stanju - radi ko zmaj bez ikakvih problema...Inače u ovom studiju ima još nekog outboarda...uurgh...ITB je keva Ja sam razmaženi kompjuterski geek, fakam ti ja snimanje kad ako loše podesim kompresor moram opet - super je to bilo kad je to bilo jedino rešenje i kad se tako moralo...sad viuše ne mora - zato ja batice prtisnem ono dugmence bajpas pa kompresujem i štelim u svom digitalnom svijetu ![]() P.S. A da ne pominjem kablove.. Last edited by balthazaar; 26-06-2010 at 01:39 PM. |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|