|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Pro Member
|
![]()
Posle gomile obaveza sedoh opet za ovaj projekat pa evo jednog od rezultata: http://www.box.net/shared/tmekk6sga0
Podigao sam stim, spustio tempo (mada mislim da je sad sporo) jos se igrao sa zNoise-om i frabama i doterivao Addictive. I bas je drugi (rock patch u Trilianu). Cini mi se da je cistije? Pozdrav za celu ekipu! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Banned
|
![]()
Ako hoces da se cuje cistije, samo napravi po neku pauzu i bolje ce izlaziti instrumenti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Pro Member
|
![]()
I meni se cini.
![]() Bice brze ali necu skoro snimati ovo, u procesu sam nabavke nove sekire ![]() Nije A3, revalver. Krenuli su opet da ga updejtuju neke stvari se ispravljaju pa se igram sa njim opet. I dalje je za hi-gain neprevazidjen. Za crunch i maaalko jace StudioDevil! Najtoplija preporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Pro Member
|
![]()
I meni se cini.
![]() Bice brze ali necu skoro snimati ovo, u procesu sam nabavke nove sekire ![]() Nije A3, revalver. Krenuli su opet da ga updejtuju neke stvari se ispravljaju pa se igram sa njim opet. I dalje je za hi-gain neprevazidjen. Za crunch i maaalko jace StudioDevil! Najtoplija preporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|