|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
@zarcok
Pa sve su to neke solidne improvizacije, ono, moze da te zabavi jedno veche, ali nije neshto shto cesh slushati ponovo ili izdati. (Ne zbog loshe ideje (mada bi mogle josh malo da se razrade), to je sad stvar ukusa, nego zbog "pakovanja") Sad vidim ja da si vishe okrenut semplovanju nego komponovanju... (smeshati tebe i Moku i malo zachinti iskustvom ![]() Ako zelish da zvuche kao ozbiljniji instrumentali, morao bi malo da ih doaranzirash. Tebi se sve zasniva na igranju sa semplovima, zato ti ponegde nastaje guzva a ponegde praznina. Neke stvari su ti skoro sami "zachini" bez glavnog jela, a neke sirove ili potpuno podredjene semplu da su skoro kao remixi. (Malo preuvelichavam da docharam problematiku ![]() ...opet napisah referat... Pa da |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moji instrumentali... | alek019 | Promocija radova | 257 | 14-01-2022 12:04 AM |
moji remixi | stefdza90 | Promocija radova | 8 | 13-10-2008 06:49 PM |
LJUDI MOJI, KOJI JE OVO SHIT !! (freeport ploče ) | damir31 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 28-08-2008 12:13 PM |
Moji Prvi Sintevi!!!!!! | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 14-08-2007 11:15 PM |
Moji prvi radovi | artintact | Promocija radova | 3 | 21-02-2006 03:48 PM |