|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Brian Eno on Donna Summer's "I Feel Love" in 1977 Last edited by redroom; 09-06-2010 at 10:19 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Lep sintic nema sta, ali cisto proseravanje od strane Accessa...
Mislim da ce Cluster to da zavrsi ( a i ja jednog dana) sa jednim B ili Classicom u desktop varijanti( mozda i Kb koji je po meni najlepsi Virus i zlatna sredina za sve a i Clusteru bi radio live) jer sve preko 500 EUR ( oko 800 za Kb) nema smisla davati ... Mnogi cak preferiraju A u odnosu na sve zbog konvertora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mod?rateur analogue
|
![]()
hhehee ma nije mi rak rana. al fino zvuci za neke stvari, i rado bi imao kao neki dodatak, ali za otprilike tri puta manje para. premalo ima aplikacija gdje bi mi igrao da toliko platim koliko traže.
inace, svakako ovo cisto dizajnerski izgleda fenomenalno. da imam para na bacanje, narucio bi odmah jedan taj bijeli.. cak i da samo rade lampice od lfo-ova.. bozicni ugodjaj ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
u jeote tek sad vidim dimenziju slike
![]() admini, da li postoji manual resize ili autoresize slike pri postu?
Brian Eno on Donna Summer's "I Feel Love" in 1977 Last edited by redroom; 10-06-2010 at 08:18 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
keyboard, synthesizer, virus ti |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
The WhiteOut Special Edition | Mika Technika | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 14-12-2009 11:29 AM |
Indigo Redback Limited Edition | MHz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 21-05-2008 11:24 PM |
Virus a la Blofeld - Virus TI snow | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 14-01-2008 09:16 PM |