Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Computer Hardware

Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 14-05-2010, 09:19 AM   #11
File
Senior Member

Default Re: Predlozi za kupovinu Audio interfacea

a ?to dobijem ako spojim neki bolji preamp (ciljam na gain station) na liquid saffire 56...ako ima onaj dodatak za digitalno spajanje pa preko spidifa ..koliko gubim na konvertoru od liquida? ili koliko gubim ako ga spojim analogno na vec postojeci preamp od kartice (preko line inputa) - jer druge mogucnosti mo?da ni nemam???....ova kartica je trenutno u mojoj domeni...sve ozbiljnije iznad toga dolazi kasnije...pa ispitujem ?to u ovom trenutku gubim a ?to dobivam...
File is offline   Reply With Quote
Old 14-05-2010, 11:00 AM   #12
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

2626 je u artistu 47 i nesto, a sajt im je ne azuriran i ne tacan u velikom broju slucajeva... Uvek ih je bolje pozvati, meni cika Lesha sve lepo sredi...

Last edited by Bockie; 14-05-2010 at 11:22 AM.
Bockie is offline   Reply With Quote
Old 14-05-2010, 11:59 AM   #13
Nemania
Pro Member

Nemania's Avatar

2626=411e na thomann-u i to nemackom...tako da su ovi u artistu malo preterali sa cenom ovog uredjaja, sto me je zacudilo...Ranije sam od njih uzimao neke stvari i stvarno su bili korektni sa cenama...a sad su skoro za 70e skuplji nego na tomannu ili music store-u (sto se tice ovog uredjaja)...
Nemania is offline   Reply With Quote
Old 14-05-2010, 01:44 PM   #14
MD
Senior Member

MD's Avatar

Quote:
Originally Posted by Nemania View Post
2626=411e na thomann-u i to nemackom...tako da su ovi u artistu malo preterali sa cenom ovog uredjaja, sto me je zacudilo...Ranije sam od njih uzimao neke stvari i stvarno su bili korektni sa cenama...a sad su skoro za 70e skuplji nego na tomannu ili music store-u (sto se tice ovog uredjaja)...

Što bi rekao za hr... tu je preko 700 eura u katalogu audiopro, ali ima popust na cash... u provox je 600 eura za cash...

"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One
MD is offline   Reply With Quote
Old 14-05-2010, 01:52 PM   #15
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Quote:
Originally Posted by Nemania View Post
411e + carina + pdv... pa ti vidi koliko bi te izaslo kad se nasa voljena domovina ugradi...

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 14-05-2010, 02:37 PM   #16
Nemania
Pro Member

Nemania's Avatar

Quote:
Originally Posted by Big Bockie View Post
411e + carina + pdv... pa ti vidi koliko bi te izaslo kad se nasa voljena domovina ugradi...

Da, to je tacno...ali ako imate nekoga u Austriji, Nemackoj ili jos bolje Engleskoj (skida se porez)...
Ako posiljka vredi preko 199e postarina se tamo ne placa...tako da sve to dobijate za iste pare koliko i pise na sajtu...i ako je to neka sitnica (mislim po gabaritu) npr. 2626 , moze proci i bez carine tako da...ali ko nema jbg...

A sto se tice ovih nasih PDV-a, poreza....em su nam po ko zna koliko manje plate, em treba da placamo vise nego u evropi...SRAMOTA!:ba nghead:
...ali sta je tu je...
Nemania is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2010, 04:01 AM   #17
Midi
Member

Midi's Avatar

Da nastavim temu, jer me slična stvar muči.

Imam doma Digidesign Mbox2 zvučnu (USB) a htio bi nešto sa više I/O, dobrim preampovima.

Razmišljam o:

Allen & Heath ZED 12
M-Audio Profire 2626

Dali su preampovi Mbox2 bolji, lošiji ili sve je to tu negdje od ovih navedenih? Ja se osobno ne kuzim u to, al srecom ima tu pametnih.

Last edited by Midi; 05-06-2010 at 04:03 AM.
Midi is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2010, 08:38 AM   #18
shigumicu
Senior Member

shigumicu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Midi View Post
Da nastavim temu, jer me slična stvar muči.

Imam doma Digidesign Mbox2 zvučnu (USB) a htio bi ne?to sa vi?e I/O, dobrim preampovima.

Razmi?ljam o:

Allen & Heath ZED 12
M-Audio Profire 2626

Dali su preampovi Mbox2 bolji, lo?iji ili sve je to tu negdje od ovih navedenih? Ja se osobno ne kuzim u to, al srecom ima tu pametnih.
Koliko ja znam Allen & Heath zed 12 je obicna mixeta sa USB-om koju mozes prikljuciti na komp i snimiti samo 2 kanala simultano. Ne isplati se uzeti je da glumi audio interfejs i ako kazu da ima dobre preampe.
M-Audio Profire 2626 bi bio logican izbor .
shigumicu is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules