|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
a ?to dobijem ako spojim neki bolji preamp (ciljam na gain station) na liquid saffire 56...ako ima onaj dodatak za digitalno spajanje pa preko spidifa ..koliko gubim na konvertoru od liquida? ili koliko gubim ako ga spojim analogno na vec postojeci preamp od kartice (preko line inputa) - jer druge mogucnosti mo?da ni nemam???....ova kartica je trenutno u mojoj domeni...sve ozbiljnije iznad toga dolazi kasnije...pa ispitujem ?to u ovom trenutku gubim a ?to dobivam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
2626 je u artistu 47 i nesto, a sajt im je ne azuriran i ne tacan u velikom broju slucajeva... Uvek ih je bolje pozvati, meni cika Lesha sve lepo sredi...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 14-05-2010 at 11:22 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
2626=411e na thomann-u i to nemackom...tako da su ovi u artistu malo preterali sa cenom ovog uredjaja, sto me je zacudilo...Ranije sam od njih uzimao neke stvari i stvarno su bili korektni sa cenama...a sad su skoro za 70e skuplji nego na tomannu ili music store-u (sto se tice ovog uredjaja)...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Što bi rekao za hr... tu je preko 700 eura u katalogu audiopro, ali ima popust na cash... u provox je 600 eura za cash... ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Da, to je tacno...ali ako imate nekoga u Austriji, Nemackoj ili jos bolje Engleskoj (skida se porez)... Ako posiljka vredi preko 199e postarina se tamo ne placa...tako da sve to dobijate za iste pare koliko i pise na sajtu...i ako je to neka sitnica (mislim po gabaritu) npr. 2626 ![]() ![]() A sto se tice ovih nasih PDV-a, poreza....em su nam po ko zna koliko manje plate, em treba da placamo vise nego u evropi...SRAMOTA! ![]() ![]() ![]() ![]() ...ali sta je tu je... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Da nastavim temu, jer me slična stvar muči.
Imam doma Digidesign Mbox2 zvučnu (USB) a htio bi nešto sa više I/O, dobrim preampovima. Razmišljam o: Allen & Heath ZED 12 M-Audio Profire 2626 Dali su preampovi Mbox2 bolji, lošiji ili sve je to tu negdje od ovih navedenih? Ja se osobno ne kuzim u to, al srecom ima tu pametnih. Last edited by Midi; 05-06-2010 at 04:03 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
M-Audio Profire 2626 bi bio logican izbor ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc za kupovinu monitora | drums | Monitoring | 10 | 20-12-2010 05:14 PM |
Savet za kupovinu zvučnika | RIA | Monitoring | 14 | 28-01-2010 12:24 PM |
Opremanje studija: predlozi please | Dirigent | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 23 | 04-11-2009 05:36 PM |
Multicore - predlozi? | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 24-09-2009 12:43 AM |
pomoc za kupovinu | maruro | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 4 | 05-05-2009 04:17 PM |