|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Otvoriti temu o tebi!Covece,shvati jednu stvar,ti si ovde apsolutno nebitan i zato te vecina ignorise,a od danas i ja.
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Muzika je nastala od muzickih instrumenata kao alat sa kojim prenosimo nasa osecanja i kompjuteri su sad moderni instrumenti kojima prenosimo nasa osecanja . Svaki instrument je odraz svoga vremena prvi covekoliki majmuni su koristili mocuge u kojima su udarali u debla i stvorili prvi ritam .A to je bilo sasvim dovoljno za taj intelektualni nivo tog vremena . kako se covek razvijao tako su i instrumenti napredovali a i muzika . Nemojte me pogresno razumeti ali vrhunac muzike je doba klasike kad su se uglavnom i postojali svi vidovi instrumenata pa i muzika je najkopleksija billa , da ne pricam o filharmonijama to je vrhunac . Iako sad tehnoloski smo mnogo napredniji od tog vremena muzika je sve prostija ali sirovija koji je odraz ovog vremena to jest nasilja . Tacno po muzici covek oseca u kakvo je vreme je pisano delo.Po mom senzibilitetu uvek cu davati prednost zivom instrumentu jer tu se oseca dusa. Dok semplovi u elektronskoj muzici su u redu jer su jednolicni prazni kao i ovo vreme koje sad zivimo .
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() Quote:
Pre bih rekao da su prazni kao i muzika u kojoj se koriste, mada ne mora biti tako. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Last edited by silicon science; 31-05-2010 at 09:51 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
fina tema
![]()
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() Za moj ukus tehno i sl. je bez sadrzaja i ideja. Nekom nije, stvar, ukusa. Slusaj sta hoces i pusti druge na miru... Ako zelis otvori temu o meni, pa se sit ispricaj, imas dosta sagovornika... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Elektronska muzika je upravo i ochishcena od individualnih ekspresija sviracha da bi se u prvi plan neometano probila ideja. Sve je u ideji.
Ni ja ne volim "tehno", ali to nije ovde ni stvar ukusa vec razumevanja. Muzika kao medium jednostavno evoluira. Ideje i ciljevi umetnosti se vremenom menjaju. Sviranje je nezamenljivo samo u situaciji gde je poenta u nesavrshenosti i lichnoj ekspresiji onoga ko svira. Tradicionalisti ne shvataju da ono sto oni smatraju muzikom, i kakvu su je spoznali nije muzika. Diskusija nema smisla jer nema ni zajednichkog jezika! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kome treba bubnjar? | mandrak | Pricaonica | 1 | 13-05-2009 10:03 AM |
Jel to uopste moguce? | Rhino | Computer Hardware | 6 | 08-03-2008 09:08 PM |
Trebaju mi semplovi...... | OFF | Audio Software | 1 | 02-10-2005 11:28 PM |
gitaristi.... | P4tULjAk^GTR | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 07-04-2005 11:47 PM |