|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#34 |
Member
|
![]()
Pozdrav,
evo samo da podijelim muku sa vama. Upravo je propala moja ideja oko duplih vrata jer majstori ko majstori kad su to krenuli raditi zaličilo na katastrofu. Jedna se pomakla na lijevo a druga na desno. Kako sam već po?teno iznerviran po pitanju raznih majstora prekinem ja tu farsu te ih zamolim za odlazak no da skratim ostao sam na jednimn vratima. Sada ide nastavak one priče ( Nenad ) nek su bar od punog drva ( jesu ) a ako će? trebati jo? izolirati ( pretpostavljam da da ). ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Akusticka dorada mini studija u potkrovlju | geminni | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 04-07-2009 07:33 AM |
Kućni studio u potkrovlju | wannabe | Dizajn i konstrukcija studija | 15 | 22-06-2009 07:35 PM |
Gluva soba unutar rezije u potkrovlju - a da te ne ubiju komsije... | tillco | Dizajn i konstrukcija studija | 12 | 10-03-2008 08:46 PM |