|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Ima tko za objasniti?
Ako je topic cudan, prvi put koristim neki firewire uređaj, mislio sam da funkcionira kao usb... ![]()
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
šta tu ima biti jasno? Nisu hotplugable, dakle, ne čupaj nijedan FW uređaj dok je uključen on a bogami i kompjuter. Mislim da je windowsu svejedno koga prvo upališ, pošto se meni redovno dešava da moju profire i firefacea zaboravim upaliti, pa ih naknadno upalim, već po dizanju sistema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
E to me zanima, piše za profire da je preporučljivo paliti prvo karticu pa onda tek racunalo. Dakle, bitno je da je kabel spojen uvijek sa kompjuterom, a karticu mogu paliti, gasiti na prekidaču bez problema dok kompjuter radi, ako sam shvatio? ![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 27-05-2010 at 11:53 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
shvatio si
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Ok, hvala.
To je onda kao bilo koja druga komponenta u računalu. Bilo mi je nejasno, jer sam čitao da neke druge firewire m-audio kartice, često ne podnose ni kad ih pališ/gasiš na prekidaču, dok komp radi. Smrznu komp, ne mogu se ponovno upaliti i slično. ![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 28-05-2010 at 11:01 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
i to se dešava. Ume FW da zabode ceo komp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
takodje je zanimljivo pitanje treba li da bude ukljucen AC adapter. Ja ga licno ne ukljucujem, ali ovde pise drugacije http://www.maudio.co.uk/index.php?do...dbbb6709080d77 Divineru, daj prozbori koju mudru na ovu temu.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
evo dodatak za prethodni post, ovde su bas decidno napisali da preporucuju ukljucen AC adapter za profire 610 http://www.m-audio.com/index.php?do=...287ca419063e2e
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Nema drivera za xp 64 bit....
I ?to sad... instalirati windows 7, vistu... a tko zna koji pluginovi rade na njima... xp 32 bit ne mogu zbog memorije... ![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 30-05-2010 at 10:12 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Instalirao sam windows 7 64 bit, sve radi super...
Prvo mi se cinilo da su konverteri malo mutni u odnosu na e-mu 1820m/1212m, nekako je zvuk dobio dodatnu dimenziju, poput reverba, punoću dok su e-mu konverteri vi?e agresivniji u visokim frekvencijama i tanji... a onda sam sa Adam prebacio na Edirol ma20d i odusevio se, slicno je i sa Alesis mk2 active... zvuk zapravo zvuci nekako prirodnije i punije... Preampovi, intrument ulazi, konverteri, sa svime sam prezadovoljan... ![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
M-Audio ProFire 610 - FireWire audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 7 | 11-12-2013 11:10 AM |
M-audio Profire2626 ili druge kartice | veliborv | Computer Hardware | 4 | 04-04-2009 10:40 AM |
Kupovina M-audio audiophile firewire kartice | Coconut | Computer Hardware | 1 | 20-05-2006 10:56 AM |
M-Audio FireWire 410 | puRe | Recenzije | 0 | 31-12-2004 10:04 AM |