|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Traffica
|
![]()
zato je u industriji bio extra, kada je radio sa carolom...pre 5-6 godina ja mislim...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Vibrator
|
![]()
da, kakva je to zurka bila
![]() selway - fenomenalan izbor muzike, odlicna atmosfera. '99 ili '00, ne secam se tacno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Eeeeeh, to su bili dani.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
docek pravoslavne nove godine '00 :]
a da spomenem i samo john selway - digital emotion |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Daaaaaaaaaaaj jebote,sta je ovo...Covjek je prikljucen na high voltage,jeli ovo moguce sta radi,ovo je ludilo!Pazite,generalno o temi sto je Alavuk postavio,jest isti sport ali nije kubikaza
![]() Ne,ovo su stvarno virtuozi i ovo je domen osjecaja za beat, voice i uopste za kompletan ritam,tonalitet i dinamiku ali se ne mogu poredjivati grandmasteri sa velikim Dj-vima ili showman-ima za DJ konzolom.Veliki grandmasteri su kaskaderi Dj-inga,prosli kroz evoluciju i nastajanje nekog modernog (ne mainstream) zvuka americkih klubova sredinom osamdesetih,sam taj po mnogo cemu poseban feeling imaju samo crnci ali kasnije vec i ostali ulaze u pricu... Ne bih bas rekao da je posao house/techno dj-eva slaganje kickova,to je mnogo dublji i slozeniji proces.Nije fora u preslikanom udarcu basa,vec nesto studioznijem dijelu mixanja teme,pronalazenju nastavka od jednog svijeta melodije (ovdje govorim o progressive housu) i uplivavanju u drugi da sto je duze moguce materija ostaje sublimisana.Naravno da je lov kick-a na kick smijesna situacija i naravno da cemo se tu svi sloziti ali ono sto rade pravi majstori prog sounda je to da nastaje harmonicna sjedinjenja u melodiji,u ideji koja je prenesena u akorde.E to je umjetnost!Za to je knjiski primjer Argentiski maestro,grande Ernan (Hernan Cattaneo) koji je u ljeto prosle godine na plazi "Kamenovo" izmedju Budve i Petrovca odsvirao upravo nevjerovatan set od puna 4 sata,covjek nas je odveo u jednu zadivljujucu ariju...Svakako,po mom skromnom misljenju nema puno takvih artista,tu je zasigurno i Nick Warren,Danny Howels,Dave Seaman,od mladjih Trentmooler...Ili npr u Technu i minimal soundu imate jednog Marka Nastica koji na 3 soursa vrti fenomenalan zvuk,jednu veliku halicinaciju dokazujuci se vise kao spinner a manje kao klasican DJ...E,da,pozdravljam pominjanje Heika Lauxa ![]() Last edited by AudioStorm; 25-05-2010 at 01:32 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Secam se tog perioda 1999-2000 kada sam bio klinac i isao po zurkama
![]() Primate, Drumcode, Primevil, AMC , Planet Rhytm(PRRUK),Compound... Profi tehno , ne ponavlja se vise ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
niti ce ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
|
![]()
ponavlja se ali mnogo manje nego tada
![]() |
#29 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
da ali mi sve nekako na granici koketiranja necega ... ali opet sto kazes ima ga nije da ga nema ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|