|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 | |
Banned
|
![]() Quote:
Da li si slusao Atonther Perfect day? Last edited by google; 20-05-2010 at 09:03 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | ||
Senior Member
|
![]()
[QUOTE]
Quote:
Još proizvodi ta pojačala mislim... nemam pojma za snimak, nikad me nije privlačio taj band.... Yu grupa i slični su mi dobri jer ubacuju ponekad etno uz rock, standardne rock šablone mi i nisu nešto, kao i takvi bandovi... jedino ako naginju melodičnosti... Motorhead slušam odavno, ali nije jedan od bandova od kojega mi sve valja... više preferiram njihove balade, u kojima su stvarno majstori... pogotovo Lemmy kao tekstopisac... dobro stari Motorhead je imao neki svoj stil... to je bilo dobro, poslije se ta rock šablona malo izlizala... Slično je nekako i sa ac/dc... Quote:
![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 20-05-2010 at 08:52 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Banned
|
![]()
Album, covece, fenomenalan album. Gitarista je ubio kako je osvirao. Redak osecaj, jedan od... najbolji gitarski album koji sam cuo. Vrlo specifican, vredi cuti... A i Motorhed lici na bend.
Poslacu ti moj original cd, na pm. ![]() Last edited by google; 20-05-2010 at 09:04 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ma ima i pjesma na tom albumu... a ima i drugih another perfect dayeva, osim Motorheada... Hm... ne znam bas, mislim da ga albumi prije pojedu.... Edit: Kao što rekoh, band radi vrhunske balade... stari albumi imaju neki garažni prizvuk, pa su mi ok, Ace of spades ima super rockerskih stvari... ostalo je sve na istu šablonu... osim ako ne krenu melodično... onda naprave dobru pjesmu... ![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 20-05-2010 at 09:41 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
AudioForum Rumski u Svetu Kompjutera | dr.Ru | Razno | 4 | 10-10-2005 11:33 PM |