|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Malmsteen je dosadan kao proliv
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
A evo vam demonstracija i tehnike i muzikalnosti:
http://www.youtube.com/watch?v=-XjaImfQK6U Svaka cast!
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Sva trojca su davezi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Na ex yu prostorima, mi je odličan gitarist Yu grupe, stariji albumi... M.B. Kostić... e to je ton i stil...
![]()
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() Quote:
Tocak je fenomenalan, kad mu se svira... A po mom ukusu je bio i prvi gitarista Atomskog sklonista, Dragan Guzvan, imao je stila, ne znam gde je sad, ni da li je uopste ziv... Fenomenalan gitarista je Brajan Robertson, nije iz nasih krajeva. Snimio je jedan album sa Motorhedom, ako volis HM, to im je najbolje sto su uopste odsvirali, mnogo bolje nego sto treba, tako da su fanovi bili nezadovoljni, hteli su uobicajenu buku na koju su navikli, a ovi su doveli bluzera, koji je, fala Bogu odsvirao bar taj jedan album... Last edited by google; 20-05-2010 at 07:48 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Taj gitarist iz Atomskog skloništa, proizvodi hand made pojačala... dosta cijenjena u hr...
![]()
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() Quote:
Da li si slusao Atonther Perfect day? Last edited by google; 20-05-2010 at 09:03 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Senior Member
|
![]()
[QUOTE]
Quote:
Još proizvodi ta pojačala mislim... nemam pojma za snimak, nikad me nije privlačio taj band.... Yu grupa i slični su mi dobri jer ubacuju ponekad etno uz rock, standardne rock šablone mi i nisu nešto, kao i takvi bandovi... jedino ako naginju melodičnosti... Motorhead slušam odavno, ali nije jedan od bandova od kojega mi sve valja... više preferiram njihove balade, u kojima su stvarno majstori... pogotovo Lemmy kao tekstopisac... dobro stari Motorhead je imao neki svoj stil... to je bilo dobro, poslije se ta rock šablona malo izlizala... Slično je nekako i sa ac/dc... Quote:
![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 20-05-2010 at 08:52 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
Album, covece, fenomenalan album. Gitarista je ubio kako je osvirao. Redak osecaj, jedan od... najbolji gitarski album koji sam cuo. Vrlo specifican, vredi cuti... A i Motorhed lici na bend.
Poslacu ti moj original cd, na pm. ![]() Last edited by google; 20-05-2010 at 09:04 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
AudioForum Rumski u Svetu Kompjutera | dr.Ru | Razno | 4 | 10-10-2005 11:33 PM |