|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Imam M-Audio Audiophile 192 zvuchnu karticu uz koju sam dobio i disc sa Digidesign Pro Tools 7.4 i imam problema sa pokretanjem ovog programa.
Instalacija prodje OK, ali kad pokusham da startujem program, nishta se ne deshava. ![]() Na sajtu Digidesigna kazhu ovako: You cannot launch Pro Tools M-Powered when using an Audiophile 192 if ?Compatibility Mode? is disabled in the M-Audio Delta control panel. To enable Compatibility Mode: 1) Open System Preferences 2) Select the M-Audio Delta control panel 3) Click the SPDIF tab 4) Select the ?Compatibility Mode? option Sve je to lepo i jasno objashnjeno, samo shto u control panelu zvuchne karte ne postoji nikakav "Compatibility mode"... ![]() HELP!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
koji operativni sistem imaš? Ovakvo ponašanje je do sad zabeleženo na win7 i na XP sa Internet Explorer 8 instaliranim. Ako si neki od ta dva slučaja, ima da se skine na digi forumu patch za registry koji to uspešno rešava.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Windows XP SP3.
Mozhesh li da mi bacish link ka tom forumu? Hvala ti! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
da li imaš IE 8 na njemu?
a forum si mogao i sam da nađeš, nemoj sve na tacni http://duc.digidesign.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Forum sam pronashao, ali nisam uspeo da nadjem patch. Nashao sam neki topic u kome pishe da je reshenje jednostavno uninstalirati internet explorer 8, shto sam i uradio jer ga nikad i ne koristim, ali nakon toga uopshte nisam mogao da pokrenem windows, pa sam morao da reinstaliram sistem.
Sad cu da ischeprkam taj patch, nadam se da ce to reshiti problem. Hvala josh jednom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
ako ne nađeš, cimni mi na private, mislim da ga imam negde
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Evo ja sam bas sinoc instalirao ProTools m-powerd 7.4 cs3 na Win7x64 sa m-audio audiophile 2496
![]() ![]() U sustini patch je registry key koji radi sledece, sto mozes i rucno ![]() Odes u start>regedit>HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings>desni klik sa desne strane>New > DWORD Value > Taj kljuc koji napravis nazoves "AllowCookies" bez navodnika > Dvoklikni na "AllowCookies" i u polje Value Data ukucaj 1> kliknes Ok! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Sve sam to nashao i isprobao i nishta nije pomoglo, sve dok nisam instalirao Windows XP SP2 i sad sve radi kako treba.
Hvala u svakom sluchaju! ![]() BTW, forum je odlichan! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Audiophile i XP problem | Starter* | Computer Hardware | 3 | 13-02-2005 12:54 PM |