Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 18-05-2010, 05:43 PM   #61
LAMPASH
Pro Member

LAMPASH's Avatar

Default Re: Melodyne DNA(Direct note access)??????

Quote:
Originally Posted by dandi View Post
^
izvini ali stvarno ne razumem taj tvoj sleng... ali svakako mislim da ti je ipak najbolje da nastavis da se drzis rada i mix-a u winampu, verujem da si ovladao njime

-"Odavde niko ne izlazi nejeban!"
LAMPASH is offline   Reply With Quote
Old 18-05-2010, 05:45 PM   #62
google
Banned

Quote:
bitno je da ti znas nesto sto ne znaju producenti 99% muzike koja se danas pravi i prodaje i da aposlutno sve prodje kroz neki proces tuneup-a...
Svejedno ne zvuci. Nemoguce je napraviti od nepevaca nekog ko zna da peva. Takav plagin jos nije napisan. Ako vokal ne zvuci, tu je gotov posao.

Ako vokal dobro zvuci, samo los i neiskusan producent ce ga peglati. Ono sto dobro zvuci, to se ne dira.

A ono sto ne zvuci, to se ne radi.

Quote:
ostalo u tvom postu, slozices se i sam da nije ni vredno odgovora...
Ali si ipak odgovorio "da nije vredno odgovora".
google is offline   Reply With Quote
Old 18-05-2010, 06:08 PM   #63
serbianzoro
Member

serbianzoro's Avatar

Google izvini na svemu sto sam rekao,znam odlicno i ko si i sta si i ne sumnjam u vecinu sto kazes i jasno mi je sta pricas i slazem se,samo me je ova tuka dandi izbacio iz takta pa sam poceo da kakim,mir mir mir niko nije kriv,a dandi je mentol tu mu ja ne mogu nista,dandi idi lezi spavaj!!!!
Old 18-05-2010, 06:27 PM   #64
LAMPASH
Pro Member

LAMPASH's Avatar

Quote:
Originally Posted by serbianzoro View Post
Google izvini na svemu sto sam rekao,znam odlicno i ko si i sta si i ne sumnjam u vecinu sto kazes i jasno mi je sta pricas i slazem se,samo me je ova tuka dandi izbacio iz takta pa sam poceo da kakim,mir mir mir niko nije kriv,a dandi je mentol tu mu ja ne mogu nista,dandi idi lezi spavaj!!!!
Covece,ne vredjaj drugog clana foruma!Znas kako,ljudi koji koriste uvrede i psovke rade to iskljucivo u nedostatku argumenata.Zato smiri zivce.

-"Odavde niko ne izlazi nejeban!"
LAMPASH is offline   Reply With Quote
Old 18-05-2010, 06:28 PM   #65
dandi
Member

Quote:
Originally Posted by serbianzoro View Post
lol
dandi is offline   Reply With Quote
Old 18-05-2010, 06:55 PM   #66
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

zoro iskuliraj majke ti sa vređanjem.

google, savetujem ti da nađeš day job

dandi, daj neki argument ili se ne petljaj sa ljudima koji ne umeju razumno da obrazlažu stvari. Takođe je poželjno da skontaš da DNA u ovom slučaju nije isto što i DNK

Moj utisak o demu je da mi ne radi posao, a to je popravljanje pitch-a jednoj žici na akustari koja nije bila nešto preterano dobro kotirana. Istina je da kako nešto mrdnem unutar polyphonic materijala, tako sve ode u tri lepe pičke materine. Ili je to šarena laža ili su opet napravili alat za naučnike, a ne obične korisnike. Ne sumnjam da je ok za promenu semplova i manipulaciju nekim zvucima koji ne moraju da zvuče prirodno sami po sebi, kao što su semplovi, loopovi i slično. Ali za akustične instrumente, za sada, čini mi se pada na ispitu.
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 18-05-2010, 07:00 PM   #67
dandi
Member

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post

dandiTakođe je poželjno da skontaš da DNA u ovom slučaju nije isto što i DNK
.

hahaha tupo greska..

ajde uploaduj taj sempl koji zelis da popravis, pa da probamo.. posto sa akordima akustara imam samo pozitivna iskustva... naravno ako nije brljavo odsvirano pored toga sto je rastimovano

Last edited by dandi; 18-05-2010 at 07:07 PM.
Old 18-05-2010, 07:15 PM   #68
dandi
Member

jos bolje.. evo skinuo sam sempl akusticne gitare sa neta:
http://www.freesound.org/samplesViewSingle.php?id=43356

i napravio banalan primer od bukvalno 4 sekunde editinga, sa sve ucitavanjme u dna i analizom istog

ucitao ga u editor, i pomerao nasumcno note.. poenta je da radi bez problema i sa odlicnim rezultatima... da sam hteo da utrosim vise od 4 secunde, tj prostog pomeranja gore dole, vec stvarno da odradim nesto, moglo bi da se zavrsi uz malo vise vremene, minut ili dva da zvuci potpuno savrseno, bez ikakve razliga sa originalom sto se tice repova i ghost nota

Originalni fajl: http://www.mediafire.com/file/nemouz..._chords_ed.wav

DNA fajl: http://www.mediafire.com/file/ui41ym...edmelodyne.wav

Last edited by dandi; 18-05-2010 at 07:18 PM.
Old 18-05-2010, 07:22 PM   #69
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

evo, iskopaću ovih dana tu akustaru što me jebe jako pa ću ti poslati. koje formate fajlova podržava? Da li ti mogu poslati LCR Wav (tro kanalni)? U pitanju su 3 mikrofona na istom instrumentu odjednom, pa čisto da vidimo kako se zaista ponaša.
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 18-05-2010, 07:25 PM   #70
dandi
Member

@artur

wave, wav aiff aif snd au i mpd

ne znam za lcr wav jer i ovako kada se radi neki ozbiljan zahvat svaki izvor zvuka se tretira posebno...

Last edited by Arthur; 18-05-2010 at 07:40 PM. Reason: upozorenje
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules