|
Mastering Tehnike postprodukcije i masteringa... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Member
|
![]() Quote:
Hvala na komentarima Sve stoji. Sub u kicku - svakako Gitare - manjak low midlova je moja boljka, uvijek ih malo sre?em previ?e, valjda mi prostorija malo nabrijana pa me zavara....s time da nebi dirao gitare u kiticama jer bi tu volio da je naglasak na pumpanju basa i bubanj u četvrtinkama...refren ću malo nabrijat da vi?e eksplodira Snare - svakako malo gore. Drago mi je da ti se sviđa, dosta smo ga pa?ljivo snimili.... Tomovi su dosta vo?eni kroz miks....malo ću im dodati "agresije" da generalno bolje izađu Vokal - probat ću maknut skroz ovaj neki reverb i dodat malo karatkog ambience-a..to mi je u stvari najslabiji dio...a najva?niji ![]() Bass - meni je ok takav....ako ga gitare budu malo pojele u refrenu nije ni toliko bitno ali u kiticama bi ga mogao malo malo jo? istaknuti u midlovima...probat ću |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Sredicju to,pa ti shaljem sutra ako nije kasno? Pogledaj privat btw. Hvala puno! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Nemam session na 88.2 (nazalost) jer je originalni multitrack downsamplovan prije miksa zbog smanjenja fajlova i ravnopravnosti medju ljudima koji su miksali razlicite verzije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#45 |
Pro Member
|
![]()
Gregore,
Upravo sam ustanovio da mi je taj projekat kod druga iz Familie,gde smo i radili. ![]() Ne znam kad cju mocji da ga uzmem,pa neka onda ostane da radish master na toj verziji.Ako uspem da uzmem projekat na vreme,javljam. Thanx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Kako imam momentalno previ?e posla, zavr?it ču song tek sledeči tjedan.... Pozdrav, Gregor
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Pro Member
|
![]()
Evo,dobio sam informaciju od Gregora da povremeno organizuje Advanced mixing workshop u svom studiu.
Bilo bi dobro kad bi znali da li moze da se uchestvuje i kako? ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Member
|
![]()
evo, poslao sam ispravljeni mix.
Nadam se da je sad bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Moderator
|
![]()
Super!
Slu?at ču danas ako sve ?tima.... Jo? dve trake moram zavr?iti, pa ču uploadati mastere. Pozdrav, Gregor
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Moderator
|
![]()
Evo...konačno stigao napraviti edite i uploadovati prvi master, koji je Redroom več odobrio:
Sample je sastavljen iz četiri dela, koji traju 4 takta svaki, osim poslednjeg koji je duži i ide u fadeout- to je u biti konačni master : 1. original miks koji mi je poslao Redroom 2. ispravljeni miks na osnovi mojih kometara 3. finalni master na istoj glasnosti kao original miks za usporedbu 4. finalni master 0dbFS Svi komentari su dobrodošli..... ![]() Link do songa: Redroom Earresistible Master P.S. tempo je 130 ako hoče neko rezati dijelove i usporedit ih drugčije..
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mastering. | Hepek | Mastering | 72 | 12-01-2011 07:30 PM |
Mastering Q | karingalo | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 4 | 02-04-2009 03:56 PM |
Mastering | Eyes | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 28-08-2007 01:47 AM |
mastering | nunuk_t2L | Produkcija Elektronske Muzike | 3 | 10-08-2007 10:59 AM |