|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
Banned
|
![]() Quote:
Quote:
To ce se sigurno desiti. Ako imas malu sobu, zaboravi na kutije koje imaju dosta basa, neces moci raditi na njima. A neces ih ni lako prodati. Last edited by google; 15-05-2010 at 08:18 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Adam A7 zaista ima manjak bassa sto u nekim uslovima moze i biti dobro (nesredjena akustika, mala soba....)
Niske frekvencije uvek mozes proveriti na slusalicima. Slusao sam KRK VXT6 pored A7 i nisu imali po meni nikakve sanse ( pomalo boomy i hifi) dok je Dynaudio BM5a imao onaj lep i utegnut bass ali se gubio u srednjima i visokima naspram A7. Najbolje uzmi one najvece A8x ili kako se zovu .To su ako se dobro secam 9'' membrane sto bi trebalo da je dovoljno . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
.......................................
-"A sta pisalo na vrata?" -"Odavde niko ne izlazi nejeban!" ![]() Last edited by LAMPASH; 16-05-2010 at 05:31 PM. Reason: Vec mu je preporuceno ono sto sam ja napisao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Sta mislis o ESI nEar 08
Cena ispod 400E par u playeru u bg-u Ne razumem se u monitore, mogu samo da ti kazem da su veoma jaki i da imaju dobar bas. Jos ih nikad nisam pojacao preko 1/3 a i to je prejako. Inace sam ih uzeo po preporuci ljudi koji na njima veoma ozbiljno rade progressive trance, Najbolje ih poslusaj pa proceni sam. Mozda nisu ono sto trazis ali ih svakako uzmi u obzir.. za elektronsku muziku su odlicni
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Izasao je A7-X i mogu reci da su stvarno sada uspeli da naprave cudo. Nas cenjeni clan foruma cika Lesha ih je o'ma nabavio , cuo sam ih i ono je stvarno fenomenalno,doduse malo skuplje (100 i neki evro vise za par) od stare 7ice, ali vredi svaki cent. Sada bas vise nije problem...! ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]()
Nisam do sada razmisljao o ESI, ali raspitacu se malo, hvala na savetu
![]() Quote:
Najvise me je zanimalo kakvi su zvucnici KRK VXT8, mada sada trazim i Dynaudio kako bi ih cuo ![]() Hvala na korisnim komentarima. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koje studio monitore | crisis.dub | Monitoring | 17 | 07-04-2009 12:11 PM |
Koje Monitore? | Milanche_show | Monitoring | 8 | 19-01-2008 04:15 PM |
Koje male i jeftine aktivne monitore za kucni studio uzeti? | DarkoS | Monitoring | 30 | 13-01-2008 01:30 AM |
Kucni studio | Hayem | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 15-10-2007 11:08 AM |
kucni studio | white nigga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 28-03-2005 12:22 PM |