|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Iz Bootsiejeve radionice, channel strip to end all channel strips
![]() I jos je besplatan. Meni odlicno zvuci i uopce ne jede puno procesora. http://varietyofsound.wordpress.com/...eleased-today/ Uzivajte! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Dugo sam ga cekao i mogu samo reci - Fenomenalan plugin, sve preporuke!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
odlican... sto ga vise koristim, to mi je bolji. stvarno ne mogu vjerovati da je besplatan!
![]() inace, bootsie radi sjajne pluginove, ako tko jos ne zna. i svi su besplatni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Probao kratko,i na prvo slushanje mi se jako dopao.
Chini mi se da je GUI inspirisan SPL-ovim Frontlinerom ili Channel One-om. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Into the Red - Logic Pro Channel Strip Headroom | Mika Technika | Produkcija Elektronske Muzike | 3 | 11-03-2010 07:26 PM |
Empirical Labs - channel strip NOVO | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 09-04-2009 01:08 AM |
Koji Channel Strip? | grada27 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 27 | 26-07-2008 07:03 PM |
s3p (strip) | dacko | Razno | 25 | 21-07-2005 12:44 AM |