|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
pozz dali uzeti seagate barracuda ili wd.na internetu su misljenja podeljena (mozda i nema razlike).ako je neko koristio oba harda i ako ga ne mrzi nek baci koji post u vezi ovih spravica.hvala na odgovoru
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
moj glas za raptore! Nije sto su najbrzi, naj izdrzljiviji, neumorni i ne treba ti dodatni kontroler, nego je ime mnogo cool!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() A i kakve veze ima u svakom slučaju? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
hahahhhaahhaa najbrzi,najizdrzljiviji,neumorni kazes...hey momcovi ja o hardovima a vi o ...ovo je sajt za muziku i produkciju a ne fuckin gey sajt hahahahaaaa.....tako mi i treba kad pitam kojesta....ako slucajno bacite oko na raznorazne forume ljudi i nisu toliko naklonjeni wd-u...cak sta vise....zato i tampi dali je neko probao na ab testu ove hardove
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
ja na svu srecu nemam problema sa wd-ovima niti sam ikada imao ... kloni se onih toshiba diskova lako su lomljivi tj kvarljivi zasto ne znam ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]()
Praksa je pokazala da su WD generalno pouzdaniji...
Praksa je takodje pokazala da nikada ne mozes uzeti praksu staru 2 godine, i koristiti je kao zakljucak za nove generacije diskova, jer isti.... pa prosto nisu stariji od pola godine, tehnoloski su noviji, fizicki drugi diskovi (drugim recima uzmi sta ti je jeftinije, jer za danasnje diskove ne mozes reci pouzdani su, ili nisu, jer postoje svega pola godine, do godinu dana fizicki na trzistu). btw. samsung diskovi su se pokazali takodje kao pouzdani (govorim o sadasnjim 1TB diskovima). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Posle prelaska sa maxtor-a na wd, masina mi je prosto zivnula!
+ WD se jako malo greje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Ma nema veze.
Ja prije 5 mjeseci uzeo novi WD 500GB prebacio kompletni materijal za arhivu bio u pogonu par dana dok ga napunim, a ono ![]() Rikne. Totalka. Ode proslogodi?nji kompletni rad u k...... Dobra stvar da su ga uzeli natrag i dali jedan od 750GB Ali opet gdje je materijal?!! Nema veze koji je model sta se tice pouzdanosti. Bitno je da se ne dogodi ikome sta i meni. Sta se mene tice BACKUP majka.....(nisam ga stigo ni napravit) umjesto jednog ne dva vec tri harda. Sistemski SD ne veci od 64GB bolje nego dva HD u raid. Ali obavezno backup sve ne samo sistem!!!!!!! Pozdrav. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]()
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 07-05-2010 at 07:52 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
hm,hardovi | Arthur | Computer Hardware | 6 | 23-03-2009 05:39 PM |