Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 29-04-2010, 07:39 AM   #1
Preeview
Junior Member

Preeview's Avatar

Default Cubase midi problem

Kada usnimavam midi , sve zapise mi usnimi u jedan takt , tako da kad se pusti na preslusavanj , cuje se 100 tonova u isto vrijeme . sta se desava ?
Old 29-04-2010, 05:17 PM   #2
rasa01
Member

Default Re: Cubase midi problem

Da se nadovezem na temu, da ne otvaram novu... Da li moze u cubaseu/nuendu na midi kanal da se doda vst plugin koji nije njihov vec naprimer waves ili sl. ??
rasa01 is offline   Reply With Quote
Old 29-04-2010, 05:44 PM   #3
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Quote:
Originally Posted by rasa01 View Post
Da se nadovezem na temu, da ne otvaram novu... Da li moze u cubaseu/nuendu na midi kanal da se doda vst plugin koji nije njihov vec naprimer waves ili sl. ??
Ne, da ja znam,ali mozda ce me neko ispraviti, mozes taj midi kanal rutovati u neki VST instrument koji eventualno ima audio outpute (e.g. Battery, Adictive drums,etc...) pa na te audio outpute (koji se pojave kao audio kanali) moze, dakle kao redovan kanal ima inserte i sendove i ostalo....

Posteje plugovi za midi, ali su to bash za midi efekti tipa arpedja i delay-a i velocity-a i slicno...

Poz'

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 29-04-2010, 06:18 PM   #4
Khan
Moderator

Khan's Avatar

Zvuci kao problem sa midi thru loop back-om. Baci se na manuals ako je neka spoljna oprema sa koje snimas, sledeci key word je midi all notes off. Mala sysex porukica uredjajima koja cesto resi midi zakucavanje.
Khan is offline   Reply With Quote
Old 29-04-2010, 07:13 PM   #5
rasa01
Member

Quote:
Originally Posted by Big Bockie View Post
Ne, da ja znam,ali mozda ce me neko ispraviti, mozes taj midi kanal rutovati u neki VST instrument koji eventualno ima audio outpute (e.g. Battery, Adictive drums,etc...) pa na te audio outpute (koji se pojave kao audio kanali) moze, dakle kao redovan kanal ima inserte i sendove i ostalo....

Posteje plugovi za midi, ali su to bash za midi efekti tipa arpedja i delay-a i velocity-a i slicno...

Poz'
Tako sam i mislio.. Izgleda da cu morati da renderujem pa da na audio file stavljam plug-inove...
rasa01 is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules