|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
ajde josh jednom da stanem na stranu b92 i da probam ljudima da objasnim da oni samo prenose necenzurizanu istinu: hteo da naruchim heritage h535 preko ebaya. pre toga sam naruchivao musicman stingray-a5 i sve je stiglo bez problema.. musicmanov prodavac je bila prodavnica iz new jersey-a, a heritageova is new yorka (drzave). za musicmana sam iscimao drugara koji ima paypal preko nekog cheha.. i prodavac je bio upucen u sve to i sve je proshlo savrsheno za heritage sam opet krenuo istim postupkom, medjutim prodavac mi je rekao da prihvataju samo bank transfer bez ucheshca treceg lica.. zashto? zato shto se previshe prevara desilo u poslednjih 10 godina u nashem regionu.. u "nashem" regionu.. u navedenim blokiranim su bili: srbija, albanija, bosna, cheshka, ukrajna itd.. koliko god da sam ih molio da bismo skratili muku oni su to odbijali.. jer ih je lichno neko iz srbije zajebao. tako da, razmisli 2 puta pre no shto napishesh neshto. pozdrav |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mixtape uskoro | HeatMan | Promocija radova | 1 | 28-12-2009 01:32 AM |
PayPal | samsara | Pricaonica | 5 | 13-12-2008 02:04 AM |
Projekat uskoro ..... | Steka | Promocija radova | 35 | 25-02-2008 04:01 PM |
Uskoro udruzenje! | LACKY | Razno | 38 | 25-11-2007 10:41 PM |
s16 uskoro... | Digital Cave | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 23-12-2005 12:34 PM |