|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
instaliraj pored asio i one sound max driver hd(tako nekako), i onda na jednom, primer winamp: stavi da koristi jedne, a druge stavi na taj projekat ili sta vec
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Slican problem ja resio na starom kompu tako sto ne stavis "full duplex" driver, neko padajuci menu pa bas ASIO od same karte,dakle onaj koji nije full duplex!
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Ne koristim full duplex nego ASIO4ALL u samom sekvenceru.
U winampu vec koristim Reaktek HD Audio i opet se kolje sa ASIO-m,sta vise,kao sto sam rekao kada stavim u samom sekvenceru da koristi isto Realtek onda radi ali onda mi je latency preko 4o,5o ms dok mi sa ASIO drajverima iznosi nekih 18 ms. Inace imam Realtek ALC883 integrisanu ako to nesto pomaze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
...kako god, taj Realtec je smece neopevano, pa polako skupi 100e pa kupi bar audiophileta...
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Kupicu Audiophile 2496 ali trenutno sam zaglavljen sam ovim sto imam...Jeste kupovina "najlakse" resenje ,ali time nije resen problem...sigurno ima njih puno sa slicnim problemom koji ce posle mozda citati ovaj post.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Svakako, nego ipak su generalno bolje reseni driveri i sve ostalo , a ovo je za Warcraft,DivX,Mp3...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |