|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pa ?ta ima? tra?iti
![]() Eno ti na zvaničnom sajtu. Skini posljednje (2.1 ili već koji broj). Fino ti pi?e za 32 bit ili 64 bit pa bujrum. bgj. http://www.emu.com/support/files/dow...761&Platform=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ovo su za Win 7 ali beta release (nisu stabilni) http://connect.creativelabs.com/emu/default.aspx Ja im poslah jedan mail ali mi oni odgovorise da se do sada nisu ljudi uopste zalili na te Vistine drajvere koji perfektno rade sa Win 7... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Ne mogu da docekam da probam drivere pa neka su i "beta"...
Hvala puno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Nisam ja ni govorio za Vistine drivere, nego za XP 64-bit. Mada imam obadvije garniture. Kod mene je Win 7 Ultimate i sve radi perfektno. U stvari, prije sam imao Athlonovu config. i živ sam se mučio. Sada na novoj config. na 48/24 radim šta mi se prohtije. Ako me neko ubijedi da treba ići na 80 i kusur ili 96 - radiću i tako.
Nego, da se vratim na drivere ; sad, prošlo je par mjeseci otkako sam sredio sistem. Ali, čisto sumnjam da sam postavio 1212m za Vistu. Zaboravio sam. ![]() Elem, sa ovim drajverima nemam potrebu da idem iznad 5 ms latencije. Eto, ako ti to nešto znači - bujrum. Pazi, ako budeš prčkao sa instalacijama, dobro pročitaj uputstvo o deinstalaciji postojećih drajvera, datom na emu sajtu. Nemoj da lutaš danima i da se mučiš zašto nešto ne radi a trebalo bi. PoZzzz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Konačno nađoh kod sebe u arhivi.
Dakle, da ne bi bilo lutanja : skini sa emu sajta ova dva *.exe fajla : 1 - EmuPMX_PCDrv_L6_2_00_11.exe, i 2 - EmuPMX_PCApp_L6_2_10_00.exe Izvr?i potpunu deinstalaciju prethodnih instalacija (kako ovo gordo zvuči ![]() Zatim izvr?i instaliranje upravo ovim redoslijedom kako sam ih naveo. Ne drugačije !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
E-MU 1212m | surf | Computer Hardware | 1 | 31-07-2009 12:47 AM |
emu 1212m | liman021 | Computer Hardware | 2 | 15-08-2007 07:57 PM |
Emu 1212m | milos | Computer Hardware | 1 | 26-04-2004 03:13 PM |