|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
[Zdrao momoci mene zanimaju monitori krk 9400.Zna li neko gde mogu da se nadju???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Uzeo sam KRK Rp6 G2 kao druge (odnosno trece) monitore...Kao druge sam imao microlab SOLO2..koji su za razliku od krk-a 4-5 puta jeftiniji...(krk=400e, SOLO2=70e za par) Kada sam ih uporedio...veruj te...kao da slusam iste monitore..
Znaci skoro indenticni su po zvuku, a sto se tice materijala...membrane takodje od identicnih, ali bas indenticnih materijala..Tako da moja preporuka..ako planirate da uzimate Krk rp seriju, ustedite 330 evra...uzimajuci Microlab (ali samo solo 2-ostali modeli nisu takvi)..imate ih u svakoj malo boljoj prodavnici racunara.(jedino ako hocete da se zove da imate prave monitore ![]() Da se razumemo-Krk rp nije los zvucnik, ali ludaci Rusi su napravili veoma slican zvucnik za mnooogo manje para...Microlab SOLO2! Ako imate prilike poslusajte ga! pozz P.S. Pored njih kao prve imam novi Genelec. Sto se tice poredjenja krk-a i geneleca, nije osnovano porediti ih... Inace posle adama koje sam prodao (i koji su po meni bili uzas) iz Thomanna sam uzeo genelec-a 8250..Znaci do sada za mene NAJBOLJI monitori, odusevili su me...neverovatna preciznost...stvarno nemam reci...i mislim da sam za jedan dugi period zavrsio sa monitorima... Last edited by Nemania; 22-05-2010 at 10:50 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Sta je sa 7c i ostalim iz solo serije? Sto nisu isti?
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Pogledaj i uporedi karakteristike npr solo 6 i solo 2...i sto je bitno nisu korisceni ni isti materijali, membrane, visokotonci itd...Solo 6,7 su dobri Hi-fi zvucnici..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Da se nadovezem.... sta bi prepurucili izmedju ova cetiri:
KRK RP8 G2 ESI nEar08 eXperience GEMINI IKEY AUDIO M-808 V2 MACKIE MR5 Skratite mi muke!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
brale nista od toga
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
kas stavis remix na spejs!?
![]()
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
To ti je nesto do 500e otprilike... Moja preporuka, mali genelec...GENELEC 8020BPM ili ako imas para za vece...Nema sanse da se zajebes... P.S. a ako hoces Krk...Evo ja prodajem Rp6...g2 Nove u garanciji! Javi se na pm ako si zainteresovan... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
To ti je nesto do 500e otprilike... Moja preporuka, mali genelec...GENELEC 8020BPM ili ako imas para za vece...Nema sanse da se zajebes... I ne znam koliko je veliki prostor u kome radis i da li je akust. sredjen..pa potenciras na osmici...6" ti je i vise nego dovoljna.... Bilo je price o tome na forumu, prelistaj thread-ove...Ako nije ispunjena ni jedna od ove dve stvari-prostorija i akustika...osmicu za dzabe kupujes, samo ti moze slagati i odmoci... P.S. a ako hoces Krk...Evo ja prodajem Rp6...g2 Nove u garanciji! Javi se na pm ako si zainteresovan... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|