|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
hm .. jako konfuzno pitanje iskreno
![]() Da li je motif za hip-hop. .. Imam motifa. Ako ti meni kazes da li je za rock,ja cu tebi drage volje reci da li je za hop? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Uff tesko pitanje.. ![]() Btw uvek me tvoj nick Darkstar asocira na Darkchild ..
![]() |
![]() |
#23 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
ako imas konkretno pitanje, baci pm., rado cu pomoci ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Zakljucak je koliko vidim da ne postoji synth za hip hop ili neki dugi zanr. .
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
|
![]() Quote:
Pa moram biti malo sarkastičan i ironičan , jer bih ti inače morao reći da postavlja? ona najpočetničkija pitanja na najpočetničkiji način...a ja sam ti fino rekao - ne?to nablji?e "hip hop sintu" su ovi EMU-ovi moduli...tj. nisu sintovi već kolekcije semplova - tj boja koje se u takvoj muzici koriste. Takođe - isto smo ti indirektno rekli da Motif uop?te nije "hip hop sint" i da se uzalud tripuje? na to...podjednako je "hip hop" koliko triton ili fantom ili ne znam ti ja ?ta... Takođe, lo?e barata? terminom "sint"....kakav sint? određeni preseti mogu biti ?anrovski opredjeljeni, ali "sint" nije ne?to ?to ima ikakve veze sa ?anrovima....sintisajzer je sprava (softverska ili hardverska) koja na određeni način generi?e ton, a duhu kojeg ?anra će? da ga podesi? - to je na tebi....većina sintova bi mogla podjednako dobro da se iskoristi u okorelom narodnjaku do hip hopa, preko muzike za dokumentarni film o pingvinima ![]() ono ?to tebi očigledno treba su neki sempl pakovi ili preseti za određeni sint...Rop Papen Predator ti ima nekoliko hip hop banki, pa bi to mogao da proba?... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Ne moze on nista bez to znaci? Aha ok
![]()
aje Last edited by Rhino; 12-04-2010 at 01:25 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
|
![]()
hohoho.. to se zove vatreno krshtenje!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Grandmaster Flash - The Message= koji synth ?? | ugljesa | Razno | 13 | 24-12-2009 03:31 PM |
Koji je ovo synth? | redroom | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 10-11-2009 06:50 PM |
Koji delay preporučujete za synth? | redroom | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 12-07-2009 02:44 PM |
Koji VST synth koristite? | disco violence | Audio Software | 19 | 28-02-2009 06:17 PM |
Da li neko zna koji je ovo synth??? | idekius | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 22 | 12-10-2006 02:53 PM |