|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
Prosao sam pored njega na sajmu , stao da probam i kako sam stavio slusalice tako sam brze bolje i skinuo polse samao jednog odsviranog tona .....mlacenje prazne slame
Istini za volju Waldorf je za mene davno proslo vreme, jedino ih postujem zbog stare slave ali ova svinjarija sa Blofeldom i potpunim zajebavanjem vernih klijenata je kap koja je prelila casu, stand na sajmu im je bio jedan budzak sa 2,5 Blofelda i jednim iMac i jednim el. klavirom koji je totales sranje .....nemam reci, toliko price a tako malo dela. John Bowen Solaris sint jos jedna prevara, 4 puta sam dolazio na stand da ga probam i sva 4 puta sint je bio ubagovan sa gomilom hijeroglifa na displeju!!!!! Sintovi su se nekada "pravili" a danas se proizvode.
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!! |
|
|
|