|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Nemoj opet sa tim mengele forama molim te
![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Pa ovo je jos najblaza kradja u breginoj karijeri,kad bi se covek malo udubio u Bijelo Dugme gomila pesama je obrada neke tudje stvari i to nije nigde navedeno.Ne spavaj mala moja,Cekala sam cekala(to nije dugme ali se potpisao brega ako se nevaram),u trubace nebi da ulazim to je tek katastrofa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Prvo, sokoj ne stiti nicija prava! Mozda bi trebalo da to radi , ali to nije tako! Kada je poslednji put na sudu neko najebao zbog zloupotrebe prava? Mislim da su decenije u pitanju... Toliko o ulozi Sokoja. E sad, od pre par nedelja je pocelo da deluje i neko drugo,koliko sam shvatio po statutu udruzenje gradjana ili nesto slicno,tvrde da su inkorporirani u zakon i idu po kafanama i lokalima i - i oni traze naknadu za "zastitu autorskih prava" od ljudi koji su se zajebali pa poceli posao u ovoj zemlji. Jedan prijatelj koji drzi solarijum je izbezumljeno gledao LDpedercica koji mu u salonu objasnjava,a ovaj upravo iz poste naplacao se Sokoja i vazduha i govana... Zato sada sokoj "agresivno" reklamira svoje nepostojece delovanje! Na kraju mozemo imati 15 ovakvih udruzenja koje treba platiti po nekom zakonu i osnovu... ! Kao proizvod ovakve svinjarije cemo imati kuku i motiku ne po kretenima koji ovo dozvoljavaju,vec po nama...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 31-03-2010 at 05:10 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Sto bi se trudio oko pesme kada ce se svejedno prodati sta god da snime?
Morison je recitovao neke svoje umobolije uz Adagio u gm od Albinonija. I Brakus je ukrao ideju od Dorsa, koji su to isto ukrali od Albinonija... Al' sve mu je oprosteno, ovo je ludilo, Brakus je genije. ![]() Najjaca je recitacija za predsednika, a i fina djevojcica je brutalna. Zaista mi je tesko da se odlucim. Last edited by google; 31-03-2010 at 07:25 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
Odakle znate da je Bregina ideja za spot!?
Spot nije neko ludilo, te je možda baš namjerno uzeto iz fore...a možda i iz manjka ideje...nije bitno Inače, taj Bregović je bio frontmen najprodavanije i naslušanije grupe na Balkanu ikada! Taj Bregović je snimio stvar sa Iggy Pop-om...tako da -ćao drugari ![]() smješno je to što se o njemu sada priča, mada je smiješno i to što je on počeo da radi... Last edited by balthazaar; 31-03-2010 at 07:58 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
Odakle znate da je Bregina ideja za spot!?
Spot nije neko ludilo, te je možda baš namjerno uzeto iz fore...a možda i iz manjka ideje...nije bitno Inače, taj Bregović je bio frontmen najprodavanije i naslušanije grupe na Balkanu ikada! Taj Bregović je snimio stvar sa Iggy Pop-om...tako, da - ćao drugari ![]() smješno je to što se o njemu sada priča, mada je smiješno i to što je on počeo da radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
mislim da sokoj nije mogao vecu antireklamu da smisli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
omodaka project - pomeranje multimedijalnih granica - a chik pogodi odakle? | InsaneEyes | Produkcija Elektronske Muzike | 10 | 10-11-2009 12:13 AM |
Ja bih ovako nesto... | silicon science | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 41 | 22-08-2007 10:27 PM |
jel moze ovako? | filip | Dizajn i konstrukcija studija | 26 | 04-02-2007 01:57 AM |
ovako se svira!!! | balthazaar | Razno | 3 | 21-10-2006 10:32 AM |