|
|||||||
| DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Hm, u redu. Samo je stos sto obje kostaju isto
zato sam i postavio pitanje.699$ su i jedna i druga, na Flexi je 500$ vouchera, na Neve 100$. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
mmmda, sad vidim da je tako.
U svakom slucaju evo sta moze za 450$ da se nabavi. Uvek ima neki bundle popust i tako... Ja bi isao na flexi u tom slucaju , jer je neve rs88 299$ i osta jos 200$ a ne 100$. Uzmi flexi, pa kupi vaucerom rs88 i imas jos za nesto fino,neki reverb ili nesto...
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Upravo sam procitao, da kada registrujem karte, mogu da ih stavim u istu grupu, tako da cu moci da sherujem pluginove (SUPER). U tom slucaju idem na FLEXI, moze se, kao sto i sam rece, nabaviti nesto fino.
Hvala puno. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Jedno tehničko pitanje.
Na mome Mac-u imam pci-e x4 i x8 ali full dugacke slotove. Koliko sam skuzio ove kartice nisu full duzine ali mogu se slobodno utaknuti u te slotove. Pa me zanima jeli to točno, ako tko zna? |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Moderator
|
Uh, sad vec ne znam, ja sam na PC, ali UAD kaze:
Quote:
Poz'
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Superoperater
|
Samo vi punite dzepove lopurdama kupujuci super-skup software inace nista bolji od prosecnog plug-ina. Mogu da navedem bar deset boljih kompresora od bilo kog uad-ovog. Da nisam prinudjen, ne bih nikada ni jedan njihov plag upotrebio! Mozda neki precision, ali i to moze jevtinije, a bolje. A ko je nekad radio sa analognim spravama, nije mu bas zao sto vise nisu u modi, naprotiv! Glupe krntije koje vazda krce i suste i jos sada i digitalne inkarnacije bez potrebnih kontrola (La2a) ili bez razumljivih podesavanja (fabrik r, c - powercore - jedino reverb mozda vredi... mozda... )... Bolje kintu dati na nesto stvarno potrebno.
A kao slag na lopovsku tortu, svaki put kada se radi update drajvera, potrebno je da se skine nova verzija autorizacije da vide da se neko nije slucajno prosvercovao kroz nalog a da im ne plati vec placenu karticu! Mislim da vise para ulazu u tim koji radi copy protection nego u sam developement A glupavi SHARC procesori su uzgajani jos u preistorijskom SCOPEu i nisu se nesto bas proslavili... Sem sto je sve to kostalo ko svetog petra kajgana...
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 09-04-2010 at 01:58 AM. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
MAO
|
ne znam šta pričaš ti, ja evo probavo i probavam svako novo govance od VSTa koje izađe, i ponekad se stvarno iznenadim lepo, al uvek se vratim na 1176 i cambridgea, nikad me nisu izneverili. Uvek imam utisak da baš rade ono što piše da rade, skidaju onoliko koliko piše da skidaju. Naročito luda đuska se dešava sa 1176 u nekim extremnim zahtevima na preko 20dB redukcije, tu se javljaju takve lepote od nusproizvoda koje malo ljudi ume da iskoristi.
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|