|
|||||||
| Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#7 | |
|
Superoperater
|
Quote:
Razumeo sam da bi ti da upotrebis i neke dodatne efekte kao rasterecenje za procesor... Rekao sam ti da efekti na pomenutim karticama zvuce mnoogo lose za bilo kakvu upotrebu, plus slozeni su za koriscenje. Za rasterecenje procesora se koriste "specijalne" procesorske kartice - UAD, POWERCORE i sl, koje kostaju vise $$$ ali su efekti na njima potpuno profi i laki su za upotrebu. Same te kartice nemaju audio izlaze, vec samo sluze da izracunaju matematicke modele efekata koje simuliraju i podatak proslede audio kartici, pomazuci tako procesoru koji to inace radi i moze da bude preopterecen... Ne vidim problem sa koriscenjem softverskih VST plug-inova na tvom kompu, dosta je jak - bice da si nepravilno podesio AUDIO DEVICE u svom programu za rad (sta koristis za rad ? ) Eto, izvini ako sam ovo sad srocio kao nekom audio-retardu ali predpostavio sam da si pocetnik - ili sam te lose razumeo - pa sam bio mali detaljniji... ![]() Za cene - evo pogledaj ovde: www.player.rs www.artistsystems.net p.s. Gledao sam ESI Juli@ - ne deluje lose, pogledaj na njihovom sajtu da li ima driver za 64bita - bilo bi lepo da ima radi buducih nekih nadogradnjni i to je to... Pogledaj i MAYA 44 varijantu - ima vise ulaza/izlaza - mozda ces nekad pozeleti da povezes neki mikser pa ces mozda vokale da bacis na jedan regler a matricu na drugi i sl... pozz
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 28-03-2010 at 05:44 PM. |
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|