|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Ja Kejkz obično spu?tam od 17, 18 khZ pa na gore, a onda podi?em na 15 KHz i jo? malo, al' na sluh, na oko 14,6 KhZ. Savetovao bih svima da ovako rade, jer će miskovi da im budu pročisćeniji. I da ne strečuju previ?e kad tajmuju sa tempom, po?to ako preteruju zna da pucka ili, jo? gore, da zavija...
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam se odmah ogradio od toga da je malo freaky pitanje ali stvarno mi je suck da gledam kako ova sekcija foruma stagnira
![]() ![]() Ajde ispucajte neki Thread pa da krenemo u diskusiju ..
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
da pitam kad sam vec ovde
kad strecujes neki sample pa sad imas da biras metod,ono pro default,resample,tranzients i koji jos imase tu.....i sta sa tim,bilo koji da izaberem ja ne cujem razliku :S
![]() |
#15 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Razliku ces uociti ako promenis sa Resample na Tonal. Tonal ce ti odrzati isti tonalitet sempla, a na resample ce se promeniti Pitch. Nemoguce je da ne cujes razliku izmedju ta dva moda. Probaj... Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
zapravo mene zapravo zanima na kom bpm-u masa uglavnom radi
ja kad sam uvatio neke matrice kao da pravim svi su mi rekli "u brzo je ovo" a meni zvuchi presporo. valjda zato shto sam tehnash
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
pa hip hop moze da ti bude sve.. ali uglavnom onaj pravi ide od 80bpm do 100 max
dirty south ide i ispod 80 bpm (iliti duplo brze sa hatovima itd), evo ja npr trenutno radim neki funk hop koji ne ide ispod 100bpm a ako ode onda je neshto jaaaako usporeno.. sve zavisi od toga shta kome lezi. ne znam da li si me skontao.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
u principu ne postoji najcesce, tapujem po raspolozenju
![]() zabod 60-80 chill 80-100 zajebancije 100-120 tripovanje 120-140 droga 140-150 droga II 150-160 gazhenje 160-180 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
daj da se chuje neko gazhenje
![]()
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Daj meni neku drogu.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Harrison na kojem je miksan Thriller | Shot | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 10-12-2009 02:53 PM |
shta radite kada.. Moan zone :) | HeatMan | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 45 | 02-07-2009 05:49 AM |
Na kom sample rate-u radite? | koki | Audio Produkcija - Tehnike | 63 | 29-12-2007 03:26 PM |
Koje pluginove najcesce koristite? | FrankoPanko | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 02-12-2005 02:34 PM |
Kako Vi to radite? | Zid | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 11-02-2005 08:54 PM |