|
Matko Sasek - Koolade Jedan od nasih najboljih i nasiroko (US-Evropa) najcuvecnijih Hip-Hop producenata, razgovara sa vama na temu produkcije Hip-Hop muzike. Saradjivao sa Blackout Project, Edo Maajka, General Woo, Nered, Popay, Masta Ace, Ghostface Killah, Talib Kweli, Izza Kizza itd itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Pozdrav cova!
Nadam se da necu ugnjaviti ljude na forumu a i tebe. Malo mi je duzi - ![]() ![]() Bez nekog ulizivanja ali zbilja iskrene cestitke na dosadasnjoj karijeri koja je zbilja za svaki respekt. E sad, interesantna mi je ova stvar. Meni su radovi koje si radio za domace artiste, generalizovacu naravno, mnogo bolji od onih koje si "izvezao" vani. Shvatam da je `ip `op postao jbn trend-chasin`, OK; ali opet ne kontam i taj neki vec dugo prisutan minimalizam, mozda to produceri izguraju na ime, cimanje, managment,odsljakaju ili sta god, ali mislim da je to pretjerano. Govorim to zato sto sam skont`o da i ti imas par takvih radova za koje bas nisam siguran da si ih nesto zdusno radio,ono sa merakom, i sam imam dosta takvih iskustava pa kontam da je to. Kontam kad sprasis neki bit koji mozda i tebi samom nije bas najdraze "cedo" ali kad se neko zakaci zakaci,OK sta je tu je,kul. Jedan od njih npr. eMC, oprostices ne sjecam se imena singla, taj mi je dosta ispod tvojih instrumentala. Ako mozes uopste prokomentarisati taj "minimal" hip hop trend, ono, worldwide. Sledece, ![]() ![]() Koliko si ustvari kupio kajmak od npr. Mire Vidovica ili od nekoga ko je u pocecima zavrsavao tebi taj dio posla? Kako je to izgledalo iz tvog ugla? E da, jos ovo ![]() www.myspace.com/slikaiprilikamusika Last edited by Ngino; 15-03-2010 at 11:23 PM. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
na koliko bita obicno radis? | DaBear | Dejan Vučković | 6 | 06-01-2010 07:16 PM |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |