|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Ivan Lekic
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Senior Member
|
![]()
ljubav je musaka............. i ostalo........ ko se potpisao kao textopisac?
zika obretkovic?????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
upravu si, izvinjavam se!!! i on i travolta i gospodar vremena su za ove textove......... ufffffffffffffffffff mega carevi.
nadam se da nece da im padne na pamet da prevode onu pesmu na engleski ili jos debilnije pola na srpskom pola na engleskom. ili kako vec jos na bugarski, italijanski kineski..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Administrator
|
![]()
Silicon druze...
Ajd molim te samo malo manje o tom bregi, ni ja nesto nisam pretjerano odusevljen, ali ovo tvoje bas bode oci ![]() I ajd sutra uvece, oko pola 8 cu da svratim za onaj overklok, a ti vidi da spremis palacinke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
SuperModerator
|
![]()
sta fali Kuzminim hevi sado receptima?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() E, dogovoreno za sutra ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by silicon science; 14-03-2010 at 07:48 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
I ovo sam negde natrcao na netu sto se tice Marine
Svaki posao u ?ivotu mora biti dobro osmi?ljen, a kvalitetna strategija je pola posla. Najbr?a "pesnikinja" svih vremena (oko 100 pesama dnevno), Marina Tucaković je uvek u velikom poslu, jer joj se dnevno javi pola estrade sa ?eljom da im napi?e 10 novih pesama - 10 novih hitova, te mora racionalno da tro?i svoje vreme. Praskozorje. Marina spava sa povezom preko očiju. Zvoni telefon. Marina (pospano): Mmmm... ?Alo! Glas sa druge starne ?ice: Ej, ćao, Maki, jesam li te probudila? Stoja ovde. Marina (skida povez): U, bre, Stojanka, vidi? li koliko je sati? Stoja: Izvini, ja se sad vratila sa tezge. Nego, htela sam da te pitam. Hoću da napravim bombu od albuma, da jebem kevu svim ovim kurvetinama i otvaračicama usta, pa sam htela da mi ti napi?e? pesme. Pare nisu problem. Marina (uzima papir i olovku): Ma nema? frke. Nego, ti si ipak klasa, moraću da ulo?im dosta vremena, oko 2 meseca, a to će ba? da ko?ta...(Računa). Jel? puno 30 hiljada evra, pola unapred, pola po obavljenom poslu? Stoja (ushićeno): Ma gde mnogo, superi?ka. Sad ću da ti uplatim 15 soma na tekući račun. Aj, čujemo se se za 2 meseca, neću da te ometam. Marina odlazi u klozet. Uzima redom bočice od parfema, Domestosa, Cifa, Vima i čita etikete na njima. Munjevito pravi nekoliko rima ( emulgator ? integrator, patnja i bol ? etil alkohol, balzam ? orgazam...). Posle 5 minuta se vraća iz kupatila i uključuje kompjuter. Otvara jedinu pesmu koju je ikada napisala, 1982. i random metodom, na 10 različitih načina umeće novostvorene rime, i pravi 10 novih pesama. Isključuje kompjuter, pakuje torbu i kreće u banku. Podi?e 15 'iljada koje je uplatila Stoja i odlazi u turističku agenciju gde uplaćuje dvomesečno letovanje na Sej?elima. Dva meseca kasnije. Susret sa Stojom. Marina (crna ko Med?ik D?onson): Gotovo, Stojo! (Pru?a je 10 papira sa tekstovima.) Stoja: Ju, al si pocrnela, kao da si na moru bila. (Pru?a joj 15 hiljada) Marina (pare u d?ep): Ma kakvom moru, crn je ovo posao, moja Stojo. Stoja (zadovoljno čita pesme): Jebaću im kevu sad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Pro Member
|
![]() ![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
LINE6 TonePort KB37,Da li je neko posjeduje,i vasi komentari | star-one-productions | Computer Hardware | 4 | 22-02-2010 04:03 PM |
10iljada metkova, elektro ROCK iz srbije, komentari dobrodosli sa anticipacijom | InsaneEyes | Promocija radova | 3 | 17-12-2009 09:33 PM |
produkcijski prvijenac,komentari pozeljni... | uki15 | Promocija radova | 11 | 19-09-2008 11:10 PM |
Beovizija - Vasi utisci i komentari | Gianfranco | Razno | 26 | 25-02-2005 07:00 PM |