|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ivan Lekic
|
![]()
Svidja mi se,Odlicna stvar, sve super uradjeno, mali je dobro sve izneo.. Od mene cestitke kao i podrska za dalje ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Ivan Lekic
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
ljubav je musaka............. i ostalo........ ko se potpisao kao textopisac?
zika obretkovic?????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
upravu si, izvinjavam se!!! i on i travolta i gospodar vremena su za ove textove......... ufffffffffffffffffff mega carevi.
nadam se da nece da im padne na pamet da prevode onu pesmu na engleski ili jos debilnije pola na srpskom pola na engleskom. ili kako vec jos na bugarski, italijanski kineski..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
![]()
Silicon druze...
Ajd molim te samo malo manje o tom bregi, ni ja nesto nisam pretjerano odusevljen, ali ovo tvoje bas bode oci ![]() I ajd sutra uvece, oko pola 8 cu da svratim za onaj overklok, a ti vidi da spremis palacinke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
LINE6 TonePort KB37,Da li je neko posjeduje,i vasi komentari | star-one-productions | Computer Hardware | 4 | 22-02-2010 04:03 PM |
10iljada metkova, elektro ROCK iz srbije, komentari dobrodosli sa anticipacijom | InsaneEyes | Promocija radova | 3 | 17-12-2009 09:33 PM |
produkcijski prvijenac,komentari pozeljni... | uki15 | Promocija radova | 11 | 19-09-2008 11:10 PM |
Beovizija - Vasi utisci i komentari | Gianfranco | Razno | 26 | 25-02-2005 07:00 PM |