|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
I meni je Spider napukao dole kod nozica. Klavijature su mi dosta teske, a i donji nosac sam mozda previse izvlacio, posto volim da su mi klavijature blizu jedna drugoj. Bio sam ubedjen da je zbog toga dole malo oslabilo, ali moguce je da su napravili propust i da jednostavno ne mogu da izdrze tu kilazu kao sto je deklarisano. Sad planiram da predjem na Ultimate...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Znaci toliko o ishvaljenom spideru ! E hvala vam puno jer sam ja danas planirao da ga pazarim ali vidim da je moj proel majka !- Jednom sam se cak (u zanosu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
http://www.keyboardmag.com/article/m...ber-2009/99883
Sve najbolje,na jednoj bini..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Tuomas : Tnx ! Super link
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mod?rateur analogue
|
![]()
momci, od vas koji imate M3, M50 i sl. iz te generacije.. zanima me dali arpeggiator/karma i sve to, kad se na part u combiju stavi EXT, puca van te midi note ?
naime na Tritonima koje sam imao to je tako radilo.. bila su dva polifona arpegiatora.. i kad bih namjestio na part koji koristi arpeggio, da svira eksterni zvuk, daklem preko midi-ja, a ne interni... midi note i kontroleri od arpeggia bi "?i?ale" van.. prednost toga je da se svi zgodni patterni koji nastanu kad covjek svira korg pod arpeggiom mogu usnimiti kao midi u DAW (s tim da korg dobiva ext midi clock), poslije lijepo editirati/modificirati, potjerat s time mozda neki drugi sint, hardverski, ili vsti.. itd.. to mi je nekad znalo ustedit vremena kod nekih reklama, kad mi je njihov preset beat npr. bio 80% dobar, ali soundovi krivi , ovako bih imao i ovce i novce.. i to brzo.. pa razmisljam o nekoj novijoj spravi u tom smjeru.. jeli M50 ima te ?tosove slicno kao M3 ? napominjem da mi je koliicina ROM/RAMa za soundove na masini manje bitna, jer cu ionako s time tjerat nesto drugo, u vecini slucajeva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Ja ne znam nista o tome...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
SuperModerator
|
![]()
@clustershord
moze ![]() ....s obzirom da je Karma identicna u Oasys-u i M3, to je to ![]() pozZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg M3 / R3 | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 23-08-2007 06:35 PM |