|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
to je tek nauka !! Sto je najgore, ima ih koji ni na kompjuteru nemogu da naprave edit kako valja !
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Ja radim edit u Cubase, seckam, pojacavam/utisam/brisem... To mi je 100 puta bolje od eq i compresora. Gde je sta tise, pojacam, gde sta smeta, obrisem.
Izgleda sporo ali je brze od miksa gde treba uklopiti kanale koji nisu dobro napisani, pa smetaju jedni drugima, i sa eq/comp i bez njih. To mi je najbolje tehnika miksa koju sam isprobao- napisati da se sve cuje i bez miksa, onda rucno utisati/pojacati gde sta treba, a lose deonice izbrisati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
eto....bas o tome sa pricao gore.... ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Moguce je da to ne radim kako treba, ali sam zadovoljan sa tim sto sam uradio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]() Jos "senior member" to kaze... ...i osta' covek u ziv... Sta li ce oni juniori da pomisle... A ti cika Zoki sve ove godine nisi tu tajnu znao...c.c.c.c... ...Zato "Brazil" nije prosao u finale... ...Ti zlocasti kompresori i ekvilajzeri,sram ih bilo... ![]()
![]() |
#7 |
banned
|
![]()
kat, kopi, pejst... ali bukvalno. Svidja mi se, mada ne bih, hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() Mislim da se moze uraditi pesma da sve izadje bez ikakvih efekata, ali sigurno gresim. ![]() Preporucujem juniorima da ne citaju moje postove, nego da napice milion kanala u projekat i stave na svaki kanal bar po nekoliko efekata, od kojih svaki daje nesto svoje... ![]() Last edited by google; 11-03-2010 at 09:06 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
To vazi i za tebe,bez obzira na godine koje imas,koje iskreno za mene ne predstavljaju relevantan podatak. Tvoje izjave do sada su zasnovane na pretpostavkama i to veoma pogresnim, kao i ona gore-quote-ovana u prvom delu recenice. U drugom delu, pak, istina u svom najcednijem obliku. Ali nije kraj sveta,ako si tu i zanima te ponesto, to je u redu i slobodno pitaj. Rumski je polako prerastao u on-line enciklopediju i sada je ustvari vrlina iz mora postova prepoznati ono pravo,sto te zapravo interesuje i sto ce sigurno onaj koga iskreno zanima ton uspeti. U krajnjem, evo sada imamo par skolica - kurseva,pa je i to jedna od opcija za sticanje bazicnog iskustva. Dakle tvrdnje o tome da je koriscenje ekvilajzera ili kompresora u muzickoj produkciji da li pogresno ili ne potrebno,nacelno govoreci, su potpuni nonsens. Dakako postoje slucajevi,pa skoro na svakom projektu gde nije neophodno bas na svakom mestu posto - po to trpati besomucno efekte,ali govoriti o tome u smislu u kojem si ti Google to radio je na zalost stetno... ![]() No, glavu gore, i hrabro nastavi da listas stranice foruma i usavrsavas se! Poz'
![]() |
![]() |
#10 | ||
Banned
|
![]() Quote:
Quote:
Muzika je postojala i pre kompresora, zar ne? Ili opet gresim? ![]() Last edited by google; 12-03-2010 at 06:08 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
tražim pesmu... | Arthur | Pricaonica | 0 | 12-12-2008 04:32 AM |
Kako da snimim pesmu na klavijaturi? | The_Shock_of_The_Lighting | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 22-10-2008 11:15 AM |
kako prodati pesmu? | Insomnia Studios | Promocija radova | 9 | 19-09-2008 06:41 PM |
Molim komentare za pesmu? | goran ns | Promocija radova | 11 | 20-11-2007 10:26 PM |
kako prodati pesmu? | koki | Razno | 57 | 17-11-2006 10:28 AM |