|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Swasta pitas
![]() Korg Legacy Analog NI Massive NI FM8 Shvatices vremenom da ne postoji odredjeni "magicni " sint koji radi poseban zanr. Npr Virus se eksploatise u progressive tranceu ali ga vrlo cesto cujes i u nekim drugim zanrovima. Moj savet je prvo da savladas Korg Legacy i da ga napicis dobrim efektima npr Soundtoys + reverb kako bi video sta se moze uraditi sa jednostavnijim zvukovima a koji zvuce dobro u mixu a potom neki mod matrix synth ala virus... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
hwala na pomoci! =D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Ja sam probao NEXUS 2 i pao na dupe
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j13SZ...eature=related |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Joj...... posle pravog Wavestationa nisam se nikad dugo zadrzao na tom VSTu (ovaj analog nisam probao).... zvuci mi kao pod vodom
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Virus Classic pads! | relis | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 31-10-2009 06:03 PM |
Native Instruments Guitar rig 4 PRO | dejankuki | Audio Software | 4 | 02-09-2009 08:50 PM |
VST instruments u Pop Muzici | Riccolo | Audio Software | 8 | 03-03-2009 08:39 AM |
Native Instruments B4 2 | kVu | Audio Software | 8 | 12-01-2006 02:42 PM |