|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Sve je to jako dobro,ipak mislim stvar ukusa,te yamahe meni zvuce vec isproducirane i gotove da udju na snimak,ovaj korg me tripuje da sam u sobi sa klavirom to su naravno nijanse ali mene stvarno ovaj korg tako tripuje,a svirao sam pre par dana i roland rd-700 i on ima dobar koncertni sa prosirenja,ali i on me tripuje kao da sam ukrao neki piano iz neke pesme i sviram ga,ovaj korg mi je naj prisutniji.Svi znamo kako bubanj zvuci u sobi a kako u mix-u,ako je dobar mix i dobar bubanj sve ima svoju svrhu,samo ja volim vise da ga cujem u sobi,eto ako me razumete...
![]() |
#2 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() pozZ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Nikada necu prezaliti svoj s90 es bas zbog tog nultog preseta klavira. Tek sad kad ga nemam vidim koliko mi fali. Nesto najbolje sto sam probao do sada od e. klavira. Mada, sve je to ok, ali nista bez zice i cekica...
![]() Korg sv1 mi deluje dosta zanimljivo, zvuci odlicno...mada Bitch sjajno svira, to me i brine malo. ![]() Svakako cu ovih dana probati sv1, posto sam trenutno u potrazi za dobrim klavirom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mod?rateur analogue
|
![]()
mene samo zanima kakav je rhodes na tom SV-1, da mogu da svoj vintage 75 ostavim doma. i sačuvam kičmu ravnu
![]() ![]() jedno pitanje, za vas koji ste probali.. jeli rhodes unutra sample cistog rhodesa (znaci direkt sound, sirov) ili su ga vec pustali kroz neki amp za sampling, kao da ?to vjernije zvuci kao sa starih ploca ? to bi mi bilo kretenski jer hocu ja da ga vozim kroz amp i farbam tubom, ili necim drugom po ukusu.. ali sve mozes ocekivat od korga. jel zna neko? to sa lampom se slazem sa Slobom, cista prevara za malu djecu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Meni je full!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Uh,neko napisa da su najbolje orgulje na v-combu....to je zabluda.Probao sam u Nemackoj hammond xk3c,xk1,imao nord stage i nord C1,vr760,vk8m...Evo moje klasifikacije od najboljeg ka najgorem:hammond xk3c,korg cx3(novi),nord C2,vr700 combo,nord c1,vk8...
Neko je napisao da Sv-1 ima najbolji grand piano,a ja mu kazem da poslusa najnoviji dvd Tina Tarner,gde je u kucistu polukoncertnog klavira yamaha cp33...tako sv-1 nikada ne moze zvucati,znam jer u kuci imam yamahu P200,legendarni model koji David Paich i dan danas svira u studiu.... da je u Sv-1 stavljen cx3,to bi bila druga prica,ovako je preskup za ono sto nudi....po meni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() poZz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg MS-40 | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 15-01-2008 11:44 AM |
Korg M3 / R3 | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 23-08-2007 06:35 PM |