|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Treba mi savet, zvucna mi je poludela pod stare dane. Naime pored pucketanja (na nekih 10 sekundi) ponekad napravi i glitch u smislu da ponovi krataku sekvencu onoga sto je vec pustila (milisekunde su u pitanju). Kartica mi je m-audio ap 192. Makao sam drajvere (poslednje za XP sp3) stavio originalne i opet isto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Mozda ti je do hard diskova ili nekih drugih komponenti...
![]()
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Poku?aj najpre da smanji? latencu, ako nije do toga dobrano istestiraj hardove ali najpre napravi ?to pre backup svega sa tih hardova.
Ne bi bilo lo?e da istestira? i RAM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Poslusao sam savet i uspelo je. Prijavljivao je kako nesto uporedo koristi audio iako sam proverio i nije nista moglo, pa je zbog toga drzao na 256. Skinuo drajvere i vratio stare, vec na 512 radi bez problema. Hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
m-audio problemi | Danny Lou | Computer Hardware | 2 | 29-04-2009 01:44 PM |
Sonic Glitch - Painkiller (Sine-P remix) | Lag | Promocija radova | 0 | 13-01-2009 02:06 PM |
Problemi problemi ! | morchant | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 11-08-2007 03:00 AM |
IRQ 6 problemi | pulsar 2 | Computer Hardware | 3 | 30-10-2004 03:11 AM |