|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]()
OK svaćeno i prihvaćeno. Vidim ja da si se ti ba? naljutio ?to ja drambuljam preko tvoje muzikice, nema problema, neću vi?e. Izvinjavam se. Ako ti smeta nema problema da neko od moderatora brisne onaj moj post. Dodu?e ja upozorih da je gitarica malo preglasna, al tu sam vi?e problem ja i moja godina proizvodnje, ne čujem ba? najbolje pa onda svircam malo glasnije. Jo? jednom se izvinjavam, nije bilo lo?ih namera (mo?da malo moje lo?e svirke, neću vi?e da pijem pivo pre drambuljanja), al ?ta je, tu je, mo? jedino da se brisne,u ti?ini, tiho.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
eto sta ti je gitarista, cim mu kazes da se stisa, on se uvredi ko seoska mlada ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
Uff, ?ta će jo? da me snadje ovde???
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ne znam, a voleo bih da znam! (kontra-faza) | jammer | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 22-10-2010 07:32 PM |
Prva 3 tebi najdraza projekta | Braca | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 19 | 30-03-2009 06:49 PM |
dithering again (iliti samo ogrebi i blago tebi) | Arthur | Audio Produkcija - Tehnike | 25 | 12-12-2005 02:16 AM |