|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Prijatelju, stavi neku fotku ako to nije problem, mymusia je odavno zatvoren sajt. Ja onim kinezima mogu platiti preko paypal-a (tamo sam slovenac) ali jos se raspravljamo da li hoce da je posalju u Srbiju, nesto ga mnogo tupe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Senior Member
|
![]()
Uff, dobih poruku od kineza, hoće da po?alju tamburu ovde, transport 100e.
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
Alek nije mi jasno, jel' ti ocekujes da ce kinski Gibson raditi bolje od pravog kojeg vec posedujes?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Ne mislim da će ta Kineska tambura biti bolja ali svidja mi se misao da za malecke parice imam LP a da ne moram da sazivam sednice kućnog saveta da mi se odobri "investicija". Stvarno mislim da kada be se u nju malko(relativna stvar ?ta je malko, recimo do 500) ulo?ilo, da bi taj instrument bio dosta dobar. Ako razre?im enigmu kako bi sve to kod carinika pro?lo i ako dobijem zeleno svetlo da me neće odrati ili krivično goniti, kupiću jedan komad.
btw ni neki od Ibaneza nisu lo?i na okce, kao i oni PRS-ovi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]()
Za te iste pare mozes kupiti pravog gibsona, studio model, radi odlicno i nema sta da se cacka.
Ima pravi Gibson zvuk. Sigurno da je bolji od nabudzenog kineza, koji samo tako izgleda, ali nema zvuk gibsona, a ti muziku slusas, a ne gledas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
Iskreno rečeno ranije (mnogo ranije, pre 30 gidina) nekoliko gitara mi je pro?lo kroz ruke, i fenderice i gibsoni (iz tog vremena poslednja gitara sa kojom sam i zatvorio tu epizodu bila je Gibson SG standard), odvaljivala mi rame ali sam je voleo svirati. Sada imam onu M3, RG550 i nabud?enu Ariju.Ni?ta mi vi?e ne treba jer ionako ne spremam se za estradu. Ove egzibicije mi vi?e padaju na pamet zaftkancije radi a ne iz nekih ozbiljnih razloga. Tako da o muzičkim kvalitetima tih sprava mnogo i ne razmi?ljam, i to nije merodavno za mene u ovom trenutku. Ne ka?em da će biti jeftino, niti da su to ba? tako male parice ali ako mi carinici dozvole da regularno platim carinu i porez na vrednost koliko je ta sprava plaćena ja ću je uzeti. I oni moraju da se konsultuju da li je to regularno, mo?e li se...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]()
Ja sam i mislio da ti u stvari hoces da se zaabavljas sa tim, da sredjujes, menjas, isprobavas...
Bolje je da nadjes drugu zabavu, em' neces nista dobiti, em' nije neka zabava. Ja sam probao studio model, radi bas lepo, iako sam ocekivao da je sranje. Ima odlican zvuk "na suvo", to je glvna stvar, mnoge gitare nemaju neko drvo. Kada ga ukljucis, to je isti taj zvuk drveta, samo malo masniji, ali svira, ne treba nista budziti. Mozda bih promenuo prekidac, nista vise. Skoro je jedna otisla za 600 evra ili manje. Menjali su joj magnete, ne znam zasto, onda se gubiti taj gibsonov zvuk, radi malo vise distorzije, a i njegovi magneti imaju dosta drajva, vise nego sto treba, al' se verovatno i taj koji je menjao magnete zabavljao, bacio pare i nista nije uradio... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
apm. fender | nenad | Audio Software | 0 | 13-03-2009 08:32 PM |
Malmsteenov Fender? | LAMPASH | Gitarska Produkcija | 29 | 31-01-2007 02:50 PM |
canetove replike contest | Arthur | Razno | 10 | 12-12-2005 01:38 AM |