|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Imam ideju o kupovini ovog preampa za AKG C414B-XLS, pa me zanima vase misljenje o ovoj kombinaciji i da li neko ima bolji predlog. Koristio sam Korg tp-a, ali me nije zadovoljio u smislu vernosti usnimka u odnosu na zvucni izvor. Kod prijatelja sam probao Avalona VT737 i nisam mogao prepoznati svoj Mic. Naravno budzet mi ne dozvoljava kupovinu Avalona, a hteo bih da dobijem verniji usnimak od onoga sa Korgom. Da li bi pomenut Behringerov preamp dao bolje rezultate od Korga, iako je dosta jeftiniji, ili bi mozda neki drugi preamp sa cenom pribliznom Korgu?
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
K: 2 kom. Behringer Ultragain pro-8 ADA8000 | dukasound | Kupujem/trazim | 5 | 30-12-2010 03:31 PM |
Behringer Tube Ultragain Mic100 Vs. Art Tube Mp | milos | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 13-04-2008 05:25 PM |
Gde mogu da kupim Behringer TUBE ULTRAGAIN MIC 100? | splatch | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 08-04-2006 12:49 PM |