Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 21-02-2010, 03:19 PM   #35
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: kome uopste trebaju gitaristi !!

Quote:
Originally Posted by google View Post
Kako ti kazes.

Znam sta se sve moze kontrolisati i sta se time dobija. Jos malo pa nista.
Jako si uporan čvrsto se držeći nečega u čemo često protivurečiš samom sebi...Znači, onda se sviranjem dobije isto još malo pa ništa...

Kad se rezimira čitava tvoja teorija - na kraju se dođe do toga da je u stvari muzika još malo pa ništa...tj. da su sve same "mrtve bebe"...(o, morbidnog li izraza) osim onoga što ti misliš da nisu...

Ako već nećeš da daš da se čuje tvoja muzika - onda nam daj nešto tuđe što ti smatraš nečim, a ne ničim

Ja se slažem sa tobom da savremena muzika mahom nema dodira sa umjetnošću...ALI ti ideš u jednu drugu krajnost...Smatram da to nema veza sa sviranjam ili programiranjem, već sa manjkom originalnih i zanimljivih ideja. Ko ima pravu muzičku ideju - sprovešće je onako kako može, mora ili hoće - a tu nije bitno da li je svirao virtuozni pijanista ili je ukucao u kompjuter....To ti nećeš da razumiješ! Ja nisam od onih koje fasciniraju dva tupc tupc lupa, a boga mi, nešto puno me ne fascinira ni neka "fiskultura" na gitari ili klaviru...Ja sam od onih koji su jednom nogom u toj tvojoj, a drugom u ovoj drugoj priči i po meni je to jedini pravi izbor s obzirom na okolnosti i duh vremena. Sve treba samo da je u službi ideje. Prava ideja ima svoj smisao i kad je neko zviždi...bez bilo kakvog instrumenta...Jedan mađarski kompozitor slagerske muzike je komponovao tako što bi nacrtao dirke na stolu i onda zviždao
balthazaar is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules