Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 17-02-2010, 10:42 PM   #21
zmaj
Stara Rumski Elita 2003.

zmaj's Avatar

Default Re: Korg M3

Ma ne svira nigde... pitanje da li uopste i zna da svira

Brate mili, taj ti se nasvirao vise nego sto ce pola ovog foruma u jos tri naredne reinkarnacije... zato imaj barem zadrzan stav, ako ne respect
zmaj is offline   Reply With Quote
Old 18-02-2010, 09:03 AM   #22
tuomas
Member

Quote:
Originally Posted by zmaj View Post
Ma ne svira nigde... pitanje da li uopste i zna da svira

Brate mili, taj ti se nasvirao vise nego sto ce pola ovog foruma u jos tri naredne reinkarnacije... zato imaj barem zadrzan stav, ako ne respect
Upravo sam saznao da sam se obratio ni manje,ni vise,nago gdin-u Slobi Markovicu.E ovako:
Postujem i cenim sve stare i znamenite muzicare stare Yuge,jer je i moj otac jedan od njih,ali,stari muzicari treba da znaju da postoji i penzija,da bi na njihovo mesto dosli mladi,a ne da se ustolice,ili da se ne daj boze uhvate u kolo sa politicarima i da im ne moze niko nista.Uz svo duzno postovanje,ali ja sam na primer,bio platio kartu da gledam Slobu Markovica i Zdravka Colica,i desilo se cudo,Sloba svira na Rolandu xp80,ceo koncert u hali Cair u Nisu,samo na tome!!!????Jeli to posteno?Da li je to tezga?znaci,ako se neko zove tako i tako,njemu je sve dozvoljeno???"Evo publiko draga sa juga,uz Colicev glas,ja,Sloba Markovic,vam pruzam zvuk pravog klavira i hammonda na rolandu XP80"!"Vi deco moja,koji nosite za live dve ili vise klaviatura,ili ne daj boze neki el.klavir,clon hammonda ili neki moog,mora da ste ludi,ili suvise volite to sto radite"!"Vidite valjda mene"!. Pogledajmo Rick Wakemana i dan danas,i njegovog sina Adama...
Inace ja nemam ni M3,ni extreme,ali je "ozbiljna" glupost ona njihova uporedba...
Za mene je od svih starih magova,Misa Komnenic br.1,sto se tice kompletnosti-klavira,hammonda,analogije i workstationa.
Molim da se na ovaj moj post niko ne ljuti,jer je to moje misljenje...
tuomas is offline   Reply With Quote
Old 18-02-2010, 01:15 PM   #23
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

verujem da si jedini koga je tog dana to zanimalo u hali.... a pod dva, dzaba nekima sto nose i 4 klavijature i dva racka puna modula....eto
Old 18-02-2010, 01:45 PM   #24
nikolicdn
Member

Quote:
Originally Posted by OFF View Post
verujem da si jedini koga je tog dana to zanimalo u hali.... a pod dva, dzaba nekima sto nose i 4 klavijature i dva racka puna modula....eto
a sta fali Roland-u XP-80? dao bi dva Korg-a za jos jedan kiborg sa JV zvukom!
nikolicdn is offline   Reply With Quote
Old 18-02-2010, 02:39 PM   #25
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Quote:
Originally Posted by tuomas View Post
Upravo sam saznao da sam se obratio ni manje,ni vise,nago gdin-u Slobi Markovicu.E ovako:
Postujem i cenim sve stare i znamenite muzicare stare Yuge,jer je i moj otac jedan od njih,ali,stari muzicari treba da znaju da postoji i penzija,da bi na njihovo mesto dosli mladi,a ne da se ustolice,ili da se ne daj boze uhvate u kolo sa politicarima i da im ne moze niko nista.Uz svo duzno postovanje,ali ja sam na primer,bio platio kartu da gledam Slobu Markovica i Zdravka Colica,i desilo se cudo,Sloba svira na Rolandu xp80,ceo koncert u hali Cair u Nisu,samo na tome!!!????Jeli to posteno?Da li je to tezga?znaci,ako se neko zove tako i tako,njemu je sve dozvoljeno???"Evo publiko draga sa juga,uz Colicev glas,ja,Sloba Markovic,vam pruzam zvuk pravog klavira i hammonda na rolandu XP80"!"Vi deco moja,koji nosite za live dve ili vise klaviatura,ili ne daj boze neki el.klavir,clon hammonda ili neki moog,mora da ste ludi,ili suvise volite to sto radite"!"Vidite valjda mene"!. Pogledajmo Rick Wakemana i dan danas,i njegovog sina Adama...
Inace ja nemam ni M3,ni extreme,ali je "ozbiljna" glupost ona njihova uporedba...
Za mene je od svih starih magova,Misa Komnenic br.1,sto se tice kompletnosti-klavira,hammonda,analogije i workstationa.
Molim da se na ovaj moj post niko ne ljuti,jer je to moje misljenje...

Druže, što se sviranja tiče - ja bih bio srećan da mi je 10-ti dio čika Slobovog...inače nisam klavijaturista...ALI dobro znam KO je i ŠTA je Slobo! Lično se ne slažem sa njim što se tiče nekih tehničkih preferenicja...ne kapiram njegovu toliku fasciniranost Appleom i Rolandom Ali mislim da što se tiče svirke i muziciranja većina ovoga foruma treba da je manja od makovog zrna pred njim!

Last edited by balthazaar; 18-02-2010 at 02:42 PM.
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 18-02-2010, 06:16 PM   #26
tuomas
Member

Sto se sviranja tice,to niko nije dovodio u pitanje,samo glupost u vezi uporedbe extreme-a i m3...svako ima pravo na misljenje,pa i uvlacenje i podilazenje gdin-u Slobi Markovicu...
OFF-ne znam dali sam jedini koga je to zanimalo,ali je trebalo da zanima najvise Slobu,to sebi jedan takav svirac na takvom mestu ne sme da dopusti,jer kakvu poruku salje tebi i meni? "Sta ce vam dobar el.piano i pravi hammond,kada moze sve na igracki"???!!!! Na Dzo Cockeru je na pr. bila drugacija prica(ako si bio)... . zbog cega?sta je to razlicito izmedju ta dva performansa osim jezika?
Old 18-02-2010, 06:23 PM   #27
tuomas
Member

NIKOLICDN-rolandu xp i jv nista ne fali,ali za svadbe i tezge i razne maskare!!! Ovo je bio koncert Zdravka Colica!!!
Old 18-02-2010, 06:43 PM   #28
tuomas
Member

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post
Dru?e, ?to se sviranja tiče - ja bih bio srećan da mi je 10-ti dio čika Slobovog...inače nisam klavijaturista...ALI dobro znam KO je i ?TA je Slobo! Lično se ne sla?em sa njim ?to se tiče nekih tehničkih preferenicja...ne kapiram njegovu toliku fasciniranost Appleom i Rolandom Ali mislim da ?to se tiče svirke i muziciranja većina ovoga foruma treba da je manja od makovog zrna pred njim!
Zbog cega treba svi da budemo manji od mahovog zrna?zbog toga sto nasi "veliki" uzori shvataju velike koncerte kao tezgu?Kako onda mi da ih shvatimo? zbog toga sto imaju pravo da govore netacne stvari o npr.korg extreme-u,kojeg ja nemam i ne zanima me,ali je jedan od najboljih i najprostijih workstationa?
Izvinjavam se Slobi sto ovako mislim....
Old 18-02-2010, 07:32 PM   #29
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Ja aposlutno nemam nikakvog razloga da se uvlačim Slobu, niti se uopšte sa njim slažem u svemu...ali, nikad ne bih pomislio na to što ti pominješ vezano za njegov izbor instrumenta za nastup...Takođe, zašto je XP30 toliko "tezgaroški" sint? Tritoni kao nisu? Meni je , pravo da ti kažem, nošenje 5 klavijatura na nastup u dosta slučajeva prililčno fejk...muzičar Slobovog kalibra, po meni, sasvim dobro može da odradi sve što treba sa upravo jednom klavijaturom tipa xp30....

Milsim...gluposti...nemam ja potrebe da budem njegov advokat...ali mi je prosto bilo trulo da ga prozivaš na taj način i zbog toga...

Last edited by balthazaar; 18-02-2010 at 07:38 PM.
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 18-02-2010, 08:02 PM   #30
nikolicdn
Member

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post
Ja aposlutno nemam nikakvog razloga da se uvlačim Slobu, niti se uop?te sa njim sla?em u svemu...ali, nikad ne bih pomislio na to ?to ti pominje? vezano za njegov izbor instrumenta za nastup...Takođe, za?to je XP30 toliko "tezgaro?ki" sint? Tritoni kao nisu? Meni je , pravo da ti ka?em, no?enje 5 klavijatura na nastup u dosta slučajeva prililčno fejk...muzičar Slobovog kalibra, po meni, sasvim dobro mo?e da odradi sve ?to treba sa upravo jednom klavijaturom tipa xp30....

Milsim...gluposti...nemam ja potrebe da budem njegov advokat...ali mi je prosto bilo trulo da ga proziva? na taj način i zbog toga...
Upravo tako! Slazem se!
nikolicdn is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules