|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#28 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Cika slobo ne bi se bas slozio da su pmc prevara. To vjerovatno nije zvuk koji vi ganjate shodno vasim potrebama, i to je ok! Predpostavljam vise zivog, manje synth bass-a. Nije da imam nekog iskustva u bilo kakvom duzem radu s PMC pa se ogradjujem, ali sam ih slusao vise puta i to par modela. Mislim 2 mozda 3, nemam pojma za oznake sem da ih vidim i prepoznam. Kao sto ni dosta jeftiniji mackie (znam da ih ne volite) nisu top-notch oprema, ali ni prevara. (s njima imam iskustva), mislim na HR seriju, ovi ostali su trt-mrt sto bi narod rekao). A bogami i odredjeni event-i (i s njima)... To je jednostavno takav neki pristup izrade (meksi zvuk koji mene licno ne umara)... Svi imaju 'lazy' donju lagu koja vjerovatno nije pure reality, ali u paru sa odredjenim 'utegnutim' parom, kao sto su lupam p11 ili ns-10 znaju da budu useful. Malo jedne, malo switch na druge i whola eto translatornosti. Pozdrav ![]() EDIT: Evo sad gledam na sajtu pmc-a, ipak sam cuo 2 modela. Prvi je bio TB2S+ (njega sam slusao par desetina puta) i on je bass nastrojen sto jes-jes, pasivan je, velik zvuk, ne znam koji amp ga je gurao (ja bi mu rado posvetio vremena u radu).. A drugi je aktivni AML1 izgleda, ova dvojka lici na njega a nema na sajtu bas tog. Taj sam slusao sad oko nove u amsterdamu nekih pola sata i imam dojam da je UBICA! EDIT 2: Da, AML1 je u pitanju (izgooglah)... Ali GAZE sa cijenom.. Pffff, previse!
aje Last edited by Rhino; 16-02-2010 at 04:17 AM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Yamaha HS80M aktivni monitori | FrankoPanko | Monitoring | 19 | 22-04-2007 12:34 PM |
Aktivni monitori - uklj-isklj. | Gulanfer | Monitoring | 14 | 07-02-2007 12:24 PM |
Mali aktivni monitori | OFF | Monitoring | 21 | 12-04-2005 10:26 AM |
aktivni monitori u bg-u do 700e (par) ?? | pinga | Monitoring | 7 | 24-01-2005 07:21 PM |
Aktivni monitori (300 - 600 ?) - na okupu | Nocni | Monitoring | 5 | 21-10-2004 02:54 PM |