|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Jel vi momci uzimate ne?to kod istog dealera ili?
![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
uf..da..
ponekad ni sam sebe ne mogu skontati najbolje.. biće da se trijeznim od nekih ga?a koje se umno?ile ne?to u zadnje vrijeme al ?alu nastranu, zanimaljivi mi neki psihoakustički efekti vezani za eq, tako da sam vjerovatno pone?en idejom referentnosti i maskiranja frekvencija reagirao lucidno ![]()
![]() |
#3 |
MCI Master
|
![]()
Regi ne se zivcirat ja sam se na tvoj post strgo od smjeha..onako ispunio mi je trenutak dobrim smijehom
![]() a cuo sam se sa skansijem i pao dogovor da se vozimo na velebit gore i dole non stop i sa sondama na glavi mjerimo sta se desava u srednjem i oba uha ![]() ![]() ![]() hebiga kao sta mandrak kaze ( a taj zna sta prica ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Meni se stra?no sviđa zvuk bubnja kad se udara dok nosi? one slu?alice protiv buke, ima ba? studijski zvuk... zanima me i koji je to EQ, ako je samo to... ima tu verovatno i kompresije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
hm, pa mislim da ti je to low pass klasican ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MCI Master
|
![]()
+1 apsolutno samo LOW pass!!!!!
ali ima element koji ni meni nije jasan.... kada se u usima fizicki dogodi LOW pass.. kao sa zastitnim cepicima ..vherovatno se zbog rasterecenje visokih frekvencija ove koje ostaju u low pass-u malo pojacaju... hehehe i meni se to dopalo ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Pa sad, mozda je ovo vec za psihijatriju, ali...
Poku?ajte prstima uhvatiti nos i zatvorenih ustiju stvarati pritisak ko da sviras trubu bez da zrak negdje izlazi ![]() Slu?ni spektar frekvencija se uvelike prosiri na neko vrijeme. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|