| 
 | |||||||
| Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  30-01-2010, 08:23 AM | #1 | |
| Member Join Date: Aug 2008 Location: Zagreb,Dubrovnik 
				 |  Re: Zaglu?ene u?i Quote: 
 Čoeče, Roginator je definitivno maca za sva vrata...Sve čovjek zna...Google je out, Rogina in. BTW, ne znam jel se radi o podtlaku, ali definitivno nije da se bubnjić odmara jer se događa tipično zaglu?enje kad čovjek mora progutati slinu da bi mu se u?i "odčepile". Jao...da mi je snimiti iz mozga tu zvučnu sliku!!    | |
|   |   | 
|  30-01-2010, 04:22 PM | #2 | 
| MCI Master Join Date: Aug 2006 
				 |  Re: Zaglu?ene u?i 

odmara se odmara... jer ne titra na visokim frekvencijama!!!! to ti je bubnjicu odmor.. tisina i sto manje visokih frekvencija    | 
|   |   | 
|  30-01-2010, 09:20 PM | #3 | 
| Senior Member Join Date: Apr 2005 Location: Hr 

Jel vi momci uzimate ne?to kod istog dealera ili?   
				__________________ https://web.facebook.com/MEDIA.CREATUS/?fref=ts | 
|   |   | 
|  31-01-2010, 01:27 AM | #4 | 
| Pro Member Join Date: Jun 2007 Location: Zagreb/Croatia 

uf..da.. ponekad ni sam sebe ne mogu skontati najbolje.. biće da se trijeznim od nekih ga?a koje se umno?ile ne?to u zadnje vrijeme al ?alu nastranu, zanimaljivi mi neki psihoakustički efekti vezani za eq, tako da sam vjerovatno pone?en idejom referentnosti i maskiranja frekvencija reagirao lucidno   
				__________________ ___________________________________________ the midrange is the key | 
|   |   | 
|  31-01-2010, 05:13 AM | #5 | 
| MCI Master Join Date: Aug 2006 

Regi ne se zivcirat ja sam se na tvoj post strgo od smjeha..onako ispunio mi je trenutak dobrim smijehom   a cuo sam se sa skansijem i pao dogovor da se vozimo na velebit gore i dole non stop i sa sondama na glavi mjerimo sta se desava u srednjem i oba uha    hebiga kao sta mandrak kaze ( a taj zna sta prica  ).. sva je roba od istog lika!!!    | 
|   |   | 
|  31-01-2010, 10:36 AM | #6 | 
| Member Join Date: Oct 2006 Location: Beograd 

Meni se stra?no sviđa zvuk bubnja kad se udara dok nosi? one slu?alice protiv buke, ima ba? studijski zvuk... zanima me i koji je to EQ, ako je samo to... ima tu verovatno i kompresije.
		 | 
|   |   | 
|  31-01-2010, 02:32 PM | #7 | 
| Stara Rumski Elita 2003. Join Date: Apr 2003 Location: Bg 

hm, pa mislim da ti je to low pass klasican ...
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 |