|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Sta kupiti i zbog cega ?
Konkretno pitanje za vlasnike TV-a sa plazma ekranom... da li posle visecasovnog gledanja jednog kanala ostaje vidljiv logotip kad se promeni kanal (burn-in efekat) ili je to bio slucaj samo sa starijim modelima? pozz
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
zar ovo ne ide u pricaonicu ??
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Burn in - ? na mojoj plasmi (koja radi manje vise po 10-12 sati dnevno...) nema nista ! Slika - svi kojima sam instalirao AV sisteme su dobili plasmu i svi se izuvaju na sliku. Kod jednog lika smo stavili 60incha Pioneer KURO (full HD) u dnevnu i Pioneer 37 in LCD (za klince) isto full HD..razlika je vrlo ocigledna u korist plasme! Pogotovu na obicnom materijalu (normalni kanali, ne HD). Brze reaguju, ne razmazuje se slika, itd...
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Evo vec te cekam.Oces sa secerom ili bez secera kafu ?
![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Glas za plazmu. Ja imam 42in plazmu, a moj brat 42in LCD i to dobar, a ne neki najjeftiniji. Njegova slika je nekako cudna, previse ostra, nije za TV. Cak i filmovi izgledaju kao snimljeni magnetoskopom, vidi se 'aliasing', preostre ivice... moja plazma izgleda prirodno, mekana slika, ali istina je da se posle nekoliko minuta logo utisne, ali se to vidi samo ako odes na neki gde je taj deo prazan, a nestaje posle par minuta. To ne treba da te brine uopste.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Plasma ima bolju sliku i kako kazu "pravu crnu boju", ima bolji odziv piksela i zbog toga je bolja za filmove i televiziju. Ako bi koristio tv kao kompjuterski display, LCD je mnogo bolje resenje zbog toga sto nema problema sa dugim prikazom staticne slike i bolje se integrise u racunar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Plasma = crap LCD = goo' goo Za?to? Cena, kvalitet slike, vek trajanja... A po tome ?to si napisao, pome?ao si koji je koji... ![]() LCD all the way! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam imao plazmu a sad imam LCD (42")... jeste da je sadasnji lcd bolji po specifikacijama od te plazme ali slika je neuporedivo bolja (doduse mozda ima i veze sto je plazma bila LG a lcd je Tosibin, a Toshiba Roolz
![]() ... e sad, stvarno mi nedostaje plazma sad kad je zima jer je fino grejala prostoriju ![]() ![]() ![]() ... dakle... uzmi lepo kintu, svratis do bg-a, odes na Banovo brdo i jedan preko puta drugog su ti velike radnje Tehnomanije i Tehnomarketa... pogledas, probas, vidis sta ti se svidja, platis i vozis kuci ![]() Pozz p.s. Rece mi ortak juce da Tehnomanija daje robu po najmanjoj ceni u Srbiji, sto znaci da ako znas da negde ima nesto jeftinije, das telefon od te radnje, oni pozovu i provere cenu i daju ti po toj ceni ako je niza od njihove... resili izgleda da ubiju konkurenciju nacisto...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|