|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
U Srbiji IMA kvalitetnih MC-ijeva .
Takodje IMA i ljudi sa vizijom da naprave dobar beat. Samo u Hrvatskoj imas 5-6 hip-hop producenata koji delju i rade beatove za neka poznata americka i evropska imena, u Srbiji nema ko da podrzi te ljude i da prezentuje njihov rad. U Srbiji se hiphop degradira, pustanjem netalentovanih "repera" na televizijama i davanje velikog medijskog prostora istim (primer Marko Djurovski) ,koji ne umeju jedan vers da bace od pocetka do kraja bez punch in-ova i na svojim hitovima jedva da su uopste on beat. Na celom Balkanu ima publike koja bi slusala rep, rep poput Cage-a, Ill Bill-a, Eminem-a, Usher Roth-a, Q-Unique-a, Necro-a, Termanology-a (ops nijednog crnca nisam naveo) ali iz Srbije nema ko da ih plasira... Recimo ovakva pesma i spot u Srbiji se nikad ne bi zavrteo, dokle god tekst pesme nije "Mala tako si vrela. tako si vruca, imacemo vatreni sex" ili pak "Srce mi je slomljeno ja te volim a ti mene ne" Last edited by Jan; 28-01-2010 at 02:28 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
@Alavuk - to NISU HIP HOP ili ti RnB pesme.. to su nase standardne zabavne / pop pesme i melodije PREKO neke, recimo kvazi hip / hop RnB matrice. Nema harmonija karakteristicnih za taj stil...nema melodija pevanja itd itd. Kod nas ljudi to ne umeju da rade dobro...za sad!
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Buducnost muzike? | disco violence | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 4 | 18-04-2009 11:27 AM |
Buducnost muzike | Danny Lou | Razno | 132 | 12-12-2008 09:02 PM |
Buducnost Audio Tehnike... | slowstar | Slobodan Marković | 27 | 15-06-2007 03:54 PM |
Tko od vas zaista ?ivi ZA muziku? | ANITA | Razno | 41 | 17-01-2007 11:11 PM |
Buducnost 5.1 formata | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 29 | 27-10-2006 11:20 PM |